- Köszönetek: 187
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Köszönöm a reagálásod és szeretném ha mindenki így gondolkodna a klánon belül . Ha esetleg komolyabban gondolod és többet tudsz vagy akarsz játszani esetleg csapatba akkor neked mindig lesz helyed közöttünk .Jaszon írta: Én kértem az elbocsátásom a Klánból.Felismertem azt hogy csak lehúznám a klánt azzal hogy nem tudok részt venni gyakorló csatákban,együtt játszani klántagokal.Szerintem a klán jövője szempontjából észszerü döntés volt.Sok szerencsét a fiúknak és kívánom hogy erős ütős csapattá váljanak.
Köszönöm Roland egyet értek veled teljesen .Roland írta: én új vagyok itt köztetek talán egy bő hete vagyok itt de Laci én szembe megyek veled akármi is lesz a végkimenetele a dolognak. 1- minden klánnak játéktól függetlenül kell egy klánszabályzatának lennie. 2- a klánszabályzatnak igen is tartalmaznia kell hogy a klán mit szeretne elérni és milyen irányban próbál haladni /ez megfogalmazva értendő/. 3- konkrétan fel kell tüntetni benne a belépő tagokkal szemben támasztott követelményeket és ezek nem teljesítése esetére a vonatkozó következményt. 4-úgy kell kirakni a klánszabályzatot hogy a jelentkező azt belépés előtt el tudja olvasni és értelmezni hogy tudja e vállalni, mert ha nem akkor az elolvasás után el tud állni a belépési szándékától. az meg hogy 1-2-3 ember éjféltől hajnal 4-ig tud játszani nem látom miben lendíti előre a klánéletet. ez nem a klánháború játék ahol igen nagy szükség van a baglyokra. és eu szerveren játszol nem világ szerveren hogy az amcsik akkor aktívak és öregbítik nevünket. hajnalban lehet 1000 játékos alvásproblémákkal. konklúzió: babusgatással nem lehet klánt irányítani.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.