- Köszönetek: 187
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
jkova62 írta: Nos akkor rendben. Viszont akkor ne szervezzünk gyakorlót se és más klánokkal történő csatát se. Nem tudom hogy lesz, de én csak este érek rá, általában a gyakorlók és a csaták is este felé vannak. Csatába még csak-csak valahogy ki tudunk állni (pl. tegnap este) de mielőtt csatába megyünk jó lenne gyakorolni (kommunikációt, együtt mozgást stb.). Valóban nincsenek szigorú szabályok. Lehet, hogy hiba volt azt feltételezni, hogy egy klántag részt vesz a gyakorlókon, kláncsatákban, netán más csapattárssal megy együtt pár csatát. Én úgy gondoltam, hogy ezekhez nem kellenek szigorú szabályok, ez a természetes. Ha valaki átnézi az utóbbi időben az itt történt bejegyzéseket kértük a tagoktól a nagyobb aktivitást. Vagy nem olvassák a fórumot, vagy nem is érdekli Őket. Ez az utolsó a témához kapcsolódó bejegyzésem. Elnézést kérek mindenkitől, de úgy gondolom, hogy ennél többet már nem tudnak tenni azok, akik már eddig is sokat tettek. Jó lenne, ha egy kicsit Ők is lazíthatnának.
Ui: Laci egyeztettél valakivel mielőtt a kilépésről írtál? Elolvastad az előző bejegyzéseket?
Na, Jó Csatát!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.