Technikai problémák

Több
8 éve 3 hete #28133 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Technikai problémák

ledgeri írta: Egy Ccleaner registry cleaning nem tudja helyretenni az ilyen hibákat???

A DLL hibákra gondolsz? Azt nem A CC cleaner és más registry Cleaner alkalmazások nem javítják ki ezeket a hibákat. Ezek az alkalmazások főként arra valok, hogy MUI cache, User MRU lists, softveare patch, stb keltkezet szemetet letörlik a gépről de nem javítanak semmit. Persze hasznosak de nem ilyesmire valók. Sajnos a DLL fájlok azok gyakorlatilag önállóan futó kis programok és ha sérülnek azokat valamilyen módon ki kell javítani a stabil működés érdekében.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hete #28138 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Technikai problémák
vigyázzatok ezzel a CCleaner-el. nekem kipucolt valamit, utána beragadt egy Windows frissítés, mindennap ugyanazt próbálta telepíteni kikapcsoláskor. napokig kutattam utána, és kiderült, hogy a CCleaner kiszedett egy olyan Silverlight komponenst, ami miatt sikertelen lett a Windows update.

Zoli, nem tudsz egy jó progit arra, hogy megtaláljam mi zabálja fel a helyet a C meghajtómon? akármennyit törlök, pár nap múlva valami telerakja.
amit megtettem:

-kikapcsoltam a hibernációt
-kikapcsoltam a visszatérési pontokat a frissítésnél, illetve levettem a helyét
-felraktam a Windirstat-ot, hogy lássam, hol vannak régi törölhető file-ok

de a főbűnöst nem tudtam megtalálni... valami olyan progi kéne, ami monitorozza, milyen file írások történnek és ezekből melyek nem törlődnek/vagy csak híznak.

Több
8 éve 3 hete - 8 éve 3 hete #28139 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Jó kérdés, nálam is a windows 7 valahogy közben elzabálja az üres helyet a Cn... nem jöttem még rá h mivel is tudja feltölteni, még fájlkeresővel is megnézegettem, nagyméretű fájlokat keresve, de semmi... esetleg invibe teszi

s amugy, ha már szóba kerültél ;)
Van egy komoly gondom (illetve több is, de most elég lenne ezt megoldani :P )

Melléklet:

Igy néz ki a facebook oldalam :( Gyak. inaktivált a jobbról fent elhelyezkedő ikonsor, ismerősök, üzenete-párbeszédek, a fészes fiókhoz kötődő tevékenység ikonja, a két legördülő menü... jobb oldalról teljesen hiányzik a fészes messenger. Az a két ablak, az értesitéses meg adatvédelmis meg közbe a többi is rá van fagyva a fész oldalra, nem tűnnek el.
hszólni nem lehet dolgokhoz, nem aktivizálódik ablak erre...
Van már egy jó hete h dögledezik, megjelennek dolgok, eltűnnek... Jelenleg ez van. Illetve, mostanra pl tudok hszt irni, módositani is akár s megjelent jobbról a mess lista, de fenn a jobbra levő értesitéssor fagyva van továbbra is, nem lehet pl értesitéseket, beállitásokat megtekinteni.
S ha képre kattintok h megnyissa, elkezd kibe lépegetni vele, megnyitja, majd vissza, majd ujra meg majd ujra vissza, dühitő...
Mit szedtem össze, virus, malware v mi a bánat? :? S mi lehetne a megoldás?
Igen hálás lennék egy jó kis segitségért :)

s ha már technikai problémák :lol: , a CCleanernek a Rendszerleiró funkcióját nem merem simán futtatni, nem tudom h abból a 15 dologból, amik be vannak pipálva, melyiket szabad ill. nem szabad csak ugy töröltetni :unsure: Azt ha elárulná Szakértő Uram, hálás lennék ;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hete leopardusz által.

Több
8 éve 3 hete #28143 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Wise registry cleaner az jó eszköz biztosan csak a jókat veszi ki, ami kell azt nem bántja.

Biga a géped tele szemetelődik! Létezik ilyen szoftver de ingyenes nem és piszok módon nem olcsó. De tételezzük fel még is megveszed akkor is még ott vagy, hogy baromi nagy listákban kell megtalálnod azt ami szemetel, mert ugye minden fájl létrehozást naplózni fog.

Kérdés van e nem legális szoftver a gépeden? Ha igen a válasz akkor ő az első bűnös ha több is van netán akkor no comment. Ugyanis tele írják a rendszert. Ha például egy ellenőrzés során egy gépet vizsgálnak éppen ezeket a fájlokat keresik a szakértők az után kutatva, hogy használtál e kalóz szoftvert és hiába nincs már a gépeden a teleszemetelt fájlok mind ott vannak.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
8 éve 3 hete #28148 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Technikai problémák

BigaC írta: ...nem tudsz egy jó progit arra, hogy megtaláljam mi zabálja fel a helyet a C meghajtómon?

Foglalók áttekintője
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
8 éve 3 hete #28149 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Technikai problémák
köszi, a windirstat is hasonló.
igazából nem az a gond, hogy nem találok törölhető régi file-okat, hanem az, hogy nem találom azt a programot, ami folyamatosan elszívja ezt a helyet. két hete 4 gigát töröltem, azóta valami megint megette.

illegális program nem nagyon van tudtommal.

Oldalmegjelenítési idő: 0.334 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.