- Köszönetek: 68
Ez nagyon érdekes...Ez a hajós játék simán fut...de a wot-ot nem tudom frissiteni...mert ezt a szöveget adja be...Nézegetem a naplófájlt de ott nem látok semmit...(persze mert nem is nagyon értem,hogy mit is kellene nézni)..Beírtam,hogy wot..de semmi sem történt...Kzoli írta: A windows esemény naplóban megtudod nézni pontosan mi okozza. Általában memória foglalási hiba szokott lenni. Ha win 10 van fent az mostanában frissített és olyankor előfordul ilyesmi de a naplót kell megnézni.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Végül is megoldottam a Gordiuszi" csomót...Letörültem a játékot...és újra telepitettem..de most már HD verzióban...és simán elfogadta,-és fut rajta a játék,-hiba nélkül!...(Win-10-esem van nekem is..)...VIZIKANDÚR írta:
Ez nagyon érdekes...Ez a hajós játék simán fut...de a wot-ot nem tudom frissiteni...mert ezt a szöveget adja be...Nézegetem a naplófájlt de ott nem látok semmit...(persze mert nem is nagyon értem,hogy mit is kellene nézni)..Beírtam,hogy wot..de semmi sem történt...Kzoli írta: A windows esemény naplóban megtudod nézni pontosan mi okozza. Általában memória foglalási hiba szokott lenni. Ha win 10 van fent az mostanában frissített és olyankor előfordul ilyesmi de a naplót kell megnézni.
[attachment=10739]frissits.jpg[/at
Kzoli írta: A naplóban úgy kell keresni, hogy indítod és produkálja hibát akkor elindítod az esemény naplót és sárga vagy piros háromszög lesz ott ami a mögött van az a hiba de ha nem tudod hogy az mit jelent sokra nem mész vele sajnos.Kttingattam ide is oda is..de nem láttam semmi sárga,vagy piros háromszöget...Na mindegy...végül is megoldottam a problémámat hál' az égnek...Azért köszi az infódat!...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.