Technikai problémák

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27185 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Leáll a játék!

Kzoli írta: A windows esemény naplóban megtudod nézni pontosan mi okozza. Általában memória foglalási hiba szokott lenni. Ha win 10 van fent az mostanában frissített és olyankor előfordul ilyesmi de a naplót kell megnézni.

Ez nagyon érdekes...Ez a hajós játék simán fut...de a wot-ot nem tudom frissiteni...mert ezt a szöveget adja be...Nézegetem a naplófájlt de ott nem látok semmit...(persze mert nem is nagyon értem,hogy mit is kellene nézni)..Beírtam,hogy wot..de semmi sem történt...
[attachment=10739]frissits.jpg[/at
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja VIZIKANDÚR által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27192 Írta: VIZIKANDÚR

VIZIKANDÚR írta:

Kzoli írta: A windows esemény naplóban megtudod nézni pontosan mi okozza. Általában memória foglalási hiba szokott lenni. Ha win 10 van fent az mostanában frissített és olyankor előfordul ilyesmi de a naplót kell megnézni.

Ez nagyon érdekes...Ez a hajós játék simán fut...de a wot-ot nem tudom frissiteni...mert ezt a szöveget adja be...Nézegetem a naplófájlt de ott nem látok semmit...(persze mert nem is nagyon értem,hogy mit is kellene nézni)..Beírtam,hogy wot..de semmi sem történt...
[attachment=10739]frissits.jpg[/at

Végül is megoldottam a Gordiuszi" csomót...Letörültem a játékot...és újra telepitettem..de most már HD verzióban...és simán elfogadta,-és fut rajta a játék,-hiba nélkül!...(Win-10-esem van nekem is..)... :P ;)

Több
8 éve 1 hónapja #27193 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Leáll a játék!
A naplóban úgy kell keresni, hogy indítod és produkálja hibát akkor elindítod az esemény naplót és sárga vagy piros háromszög lesz ott ami a mögött van az a hiba de ha nem tudod hogy az mit jelent sokra nem mész vele sajnos.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Több
8 éve 1 hónapja #27195 Írta: VIZIKANDÚR

Kzoli írta: A naplóban úgy kell keresni, hogy indítod és produkálja hibát akkor elindítod az esemény naplót és sárga vagy piros háromszög lesz ott ami a mögött van az a hiba de ha nem tudod hogy az mit jelent sokra nem mész vele sajnos.Kttingattam ide is oda is..de nem láttam semmi sárga,vagy piros háromszöget...Na mindegy...végül is megoldottam a problémámat hál' az égnek...Azért köszi az infódat!... :)

Több
8 éve 1 hónapja #27882 Írta: Szellem1
Szellem1 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Nem tudja véletlenül valaki miért áll le nekem a játék ezzel a felirattal "critical error occurred" ???
Operációs rendszer:WIN7
Processzor (CPU):Intel Core i3 2,9 GHz
Aktív Memória (RAM):3GB
Grafikus kártya (GPU):ATI HD 5470 1GB
Audio Card:Kompatibilis DirectX 10
Az adatok szerint megfelel a követelményeknek !?Az újratelepités se oldja meg a problémát,de az újratelepitésnél visszont "CreateProcess feiled; code740-et" ír ki és a kért művelethez magasabbfelhasználói szint szükséges.
A játékkal már 1 éve játszok és eddig ilyen probléma nem volt.

Előre is köszönöm a segítséget!!!

Több
8 éve 4 hete #28025 Írta: Kuntakinte
Kuntakinte válaszolt a következő témában: Leáll a játék!
Sajnos olyan problémám van hogy leáll a játék. Eseménynaplóban a hibát okozó alkalmazás neve: worldofwarships.exe
A hibát okozó modul neve: MSVCR110.dll
Valakinek van valami ötlete hogyan lehet ezt megoldani??
Előre is köszi! Pacsi

Oldalmegjelenítési idő: 0.291 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.