Technikai problémák

Több
8 éve 1 hete - 8 éve 1 hete #28887 Írta: Shavius
Shavius válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Nagyfater a support a videókártya programjában felsorolt játéklistából ajánlotta a wows settings alaphelyzetbe állítását. Nekem a radeon settingsben ez működött. kiválasztottam a wows-t és a grafikai beállítások alaphelyzetbe állítása gombra kattintva megoldódott a gond!
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hete Shavius által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hete #28889 Írta: nagyfater
nagyfater válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Köszi az infót nekem is radeon kártyám van megpróbálom megkeresni amit írtál..

Több
8 éve 1 hete #28890 Írta: nagyfater
nagyfater válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Igen ez volt a probléma alapba tettem azonnal rendbe jött köszönöm az infót.

Több
8 éve 1 hete - 8 éve 1 hete #28900 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
64 vagy 32 bit a win 10 telepíthető mindkét architektúrával. Az új processzorok már néhány éve mind 64 bites architektúrát használnak. A 64 bites OS-ek valamivel több ramot esznek. A 32 bitesek rendszerek meg csak 4 GB-ig tudják megcímezni a memóriát. Mivel nem minden játékos rendelkezik új vagy néhány éves géppel ezért értelem szerűen a wowos készítői 32 bites architektúrát alkalmaztak nem befolyásol a játék futás szempontjából semmit annál sem akinek 64 bit van telepítve. A telepítéskor akinek a gépében 4GB vagy annál kevesebb RAM van annak a telepítő a 32 bites fogja felkínálni. Összegezve a dolgot az architektúrának nincs köze a programhoz az valójában a beágyazott rendszerek szempontjából érdekes és lényeges. Ez azt jelenti egy 64 bites rendszeren simán fut a 32 bites program csupán nem használja ki a beágyazott rendszer minden adottságát. Viszont ellenkezőleg már nem igaz a dolog.
Ha kilépéskor a játék nem válaszol az több dolog miatt lehetséges, az esetek többségében a valamely memória foglalás nem oldja fel magát ( nem megyek bele részletesen mert már programozás ) az okát kideríteni nem egyszerű feladat mert itt szinte mindent nézni és vizsgálni kell amikor egy program elkészül főként ekkora kóddal mint a wows mindenképpen maradnak benne hibák azaz bug. De a fő gond mindig a kompatibilitás gyakorlatilag lehetetlen minden gépre jól megírni hiszen a használt eszközök annyira sokrétűek, hogy képtelenség mindent számba venni.[/quote]

Értem. A következő történt. Behalt a gépem, javítás alatt volt. A másik egy minden tekintetben nagyobb teljesítményű, Win10 oprendszerrel 8Gb RAM-mal. Ezzel voltak ezek a hibák. Pénteken visszakerült a masina, frissítettem a játékot, de nekem Win7 64 8Gb RAM van. Hibátlanul fut. Bizonyára neked van igazad, valami van abban a gépben, hogy ilyet produkál.
DE EZEN PÖPEC...
(Bocs', hogy ilyenképp sikerült idéznem)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hete kg1003 által.

Több
8 éve 4 napja #29196 Írta: Capt_BuvarKund
Capt_BuvarKund válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Sziasztok!

Segítségeteket kérném. 2-3 napja szívok a játékkal. Annyira laggolok, hogy az élvezhetetlen.
A pingem -35 és 160+ között mozog. ( eddigi rekord 4800)
Az egészben az a furcsa, hogy amint kilőnek a pingem beáll stabilan 30-40 közé.

Van ötletetek?!

Köszi!

Több
8 éve 4 napja - 8 éve 4 napja #29198 Írta: Tromcika
Tromcika válaszolt a következő témában: Technikai problémák
-beállítások?
-video kari felülbírálás?
-esetleg frissítés?
-új mod?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 napja Tromcika által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.357 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.