Technikai problémák

Több
8 éve 7 hónapja #19097 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Technikai problémák

ledgeri írta: Egy emberkének is egy másik fórumról hasonló bajai vannak, és ő is crashel, viszont modok nélkül... talán a holnapi megoldja...

Előző verziónál volt ilyen gondom mod nélkül. A res_mods - ból kitöröltem a korábbi verzió mappáját és ment gond nélkül.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #19103 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Laggolas

Vadászhun írta: Sziasztok!!!
Egyre jobban laggol a wowom. Ma toltottem le... Windows 7-en fut ahhoz kepest elegge jol birja, de ha mondjuk forogni akarok a hajoval egybol belaggol. Tulajdon kepen csak ez a baj. De nalam az a nagyobb hogy nem tudok figyelni a csatakra. Lehet hogy nem kelet volna ide ki irnom (helyreraktam) mert lehet csak eu problema vagy csak azert mert windows7-en fut. De remelem tudtok segiteni!!! :)

Milyen géped van?

SgtBala írta:

ledgeri írta: Egy emberkének is egy másik fórumról hasonló bajai vannak, és ő is crashel, viszont modok nélkül... talán a holnapi megoldja...

Előző verziónál volt ilyen gondom mod nélkül. A res_mods - ból kitöröltem a korábbi verzió mappáját és ment gond nélkül.

Csak annak a megléte okozná a problémát?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja ledgeri által.

Több
8 éve 7 hónapja #19115 Írta: Vadászhun
Vadászhun válaszolt a következő témában: Laggolas
Lenovo de pontosan nem tudom melyik fajta. Win 7 fut rajta

Több
8 éve 7 hónapja #19122 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Technikai problémák
a win7el elvileg semmi gond nincs, ha van elég memóriád, procid... S esetleg feltehted a directX 9et, a wot, wows azt szereti...

Több
8 éve 7 hónapja #19138 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Laggolas

ledgeri írta:

Vadászhun írta: Sziasztok!!!
Egyre jobban laggol a wowom. Ma toltottem le... Windows 7-en fut ahhoz kepest elegge jol birja, de ha mondjuk forogni akarok a hajoval egybol belaggol. Tulajdon kepen csak ez a baj. De nalam az a nagyobb hogy nem tudok figyelni a csatakra. Lehet hogy nem kelet volna ide ki irnom (helyreraktam) mert lehet csak eu problema vagy csak azert mert windows7-en fut. De remelem tudtok segiteni!!! :)

Milyen géped van?

SgtBala írta:

Csak annak a megléte okozná a problémát?

Nálam működött, lehet egyedi eset vagyok :)

Több
8 éve 6 hónapja #20002 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Laggolas
Geotigrisnek
Ezzel volt, de még a váltás előtt ilyen problémám..
A következő felhasználók mondtak köszönetet: geotigris9

Oldalmegjelenítési idő: 0.274 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.