Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 11 hónapja #10086 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Kérdés

Nasgotrah írta: Szia :)

Izumos kolléga :)

Egyenlőre jól fekszik gyorsak a tornyok jó a töltési idő, megvagyok elégedve vele. Igen sajnos elég rossz a javítási költsége de így prémiummal elszórakozok vele a Tirpitz meg hozza a pénzt.

Akkor a gyorsítót tegyem rá?

Szia! :)

Én úgy voltam vele, hogy mindent rá, csak segítsen. De ha jól megy Neked vele, akkor szerintem ne tedd rá. Jó a töltési ideje, a pénz meg úgy is kell. :) Viszont, ha van felesleges pénzed, akkor tedd rá. Ártani nem árt. :) Viszont... talán ad még valamit... ha jól emlékszem gyorsabb lesz a gránát kezdő sebessége (magyarán kevesebbet van a levegőben). De nem tuti..... :blush: :whistle:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #10090 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
A Tirpitz összelövi arra a pénzt, amire csak kell, én nem aggódom Nasgotrah kapitány úrért! :) Három milla az még énbénaságomnak is max. húsz meccs a Tirpitzcel...

Több
8 éve 11 hónapja #10096 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem ertem a pont osztas mi alapjan megy. Nem mondhatja senki, nincs eleg plecsni miket lottem.
maskor, mikor en kapok igy ki, az ellennel 2000 pontokat lehet ilyennel szerezni.

Mellékletek:

Több
8 éve 11 hónapja #10104 Írta: ghostwaterdragon
ghostwaterdragon válaszolt a következő témában: Kérdés
Szia, lenne egy kérdésem. Megváltoztattam a játékon belöli videó felbontást. Azóta elindul a játék de fekete képernyő fogad . Mit tehetnék ellene, az újra telepítésen kívül. A válaszodat köszönöm. :)

Több
8 éve 11 hónapja #10105 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

AtuqShaman írta: Nem ertem a pont osztas mi alapjan megy. Nem mondhatja senki, nincs eleg plecsni miket lottem.
maskor, mikor en kapok igy ki, az ellennel 2000 pontokat lehet ilyennel szerezni.

wotban az van, hogy a győztes csapat megkapja az ellenfél xp-jének a felét.
namost itt ha jól látom nem volt csata, csak mészárlás, nem volt mit megkapjatok...

Több
8 éve 11 hónapja #10107 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

ghostwaterdragon írta: Szia, lenne egy kérdésem. Megváltoztattam a játékon belöli videó felbontást. Azóta elindul a játék de fekete képernyő fogad . Mit tehetnék ellene, az újra telepítésen kívül. A válaszodat köszönöm. :)

Szerintem, ha rákeresel felbontásokra akár dokumentumokban vagya játékkönyvtárban (vagy akár létrehozhatsz egy új felhasználói fiókot windowson belül, így szűrheted, hogy hol keresd), hátha kiadja azt a config fájlt, amiben vannak, vagy fórum, és/vagy Google combo

Oldalmegjelenítési idő: 0.407 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.