Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10009 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés
Az hogy lehetséges, hogy egy Zao nekem 8,5 km-ről spotolódott csak fel?
mert 23%*12,6 = 9,7
A srácon 32-33%-os detektálás bónusz volt. Meg van róla a replay.
És nagyon feltünő volt, mert a végén 2-en maradtunk és a Fubukival (az 5-ös kapitány skill nélkül) kb. 10 km-ről tudok láthatalanul lőni, ergó nem lett volna esélye ellenem...

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Benign_Wolf33 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #10011 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Benign_Wolf33 írta: Az hogy lehetséges, hogy egy Zao nekem 8,5 km-ről spotolódott csak fel?
mert 23%*12,6 = 9,7
A srácon 32-33%-os detektálás bónusz volt. Meg van róla a replay.
És nagyon feltünő volt, mert a végén 2-en maradtunk és a Fubukival (az 5-ös kapitány skill nélkül) kb. 10 km-ről tudok láthatalanul lőni, ergó nem lett volna esélye ellenem...

[/attachment]

replayt fel tudod tenni valahova ?
tudomásom szerint nem lehetséges, max ha lagolsz egy kicsit...
mondjuk ha szembe mentek 35 csomóval akkor 1 km az másodpercek kérdése csak...

10km-ről láthatatlanul ? torpedóra gondolsz ? :) van Fubikim, de nem kísérletezek ilyesmivel, max ha 100 hp-ja van...
multkor azon haltam be, hogy 300 hp-s Atagot 6 he találattal nem tudtam kilőni, hetedikre ott maradt ugyan, de a haverjával már csak döntetlenre futotta...

Több
8 éve 11 hónapja #10012 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Kérdés
Tegnap én is így jártam, 1 Nagató maradt ellennél, 1200-1500 HP-val, rálőttem Nagatóval, még az idő lejárta előtt éppen betaláltam, 2-3 találatom volt, és maradt 500 HP-ja! Előtte meg sortüzenként volt 5000-8000 HP-s sebzésem. Így sajnos döntetlen lett a meccs eredménye.

Több
8 éve 11 hónapja #10015 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem tudom, vannak furcsaságok. Engem az Atagomban szúrnak ki olyan messziröl rankedben, hogy én nem is látom még a BBt. De úgy, hogy észlelhetöség csökkentö festésem van (10,3 km). Aztán 20+ km-röl hegy mögül telibever a japán BB. Pedig még levegöt sem vettem, nemhogy löttem volna.
Tegnap a North Carolina egyszer csak eltünt 12 km távban utolsó hajóként és nem is láttam amig újra nem lött. Nyilt vizen.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10018 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés
Újranéztem a replayt, az van hogy egy alacsony jéghegy takarásából jött ki, csak késett az előtünés és kb az egész hajóhossz felvillant a semmiből, a csata hevében annyit láttam, hogy 8,5-re megjelent a Zao. Amit még most megfigyeltem, hogy 9,8 km-en tűnt el majd jéghegymentes területen 9,3 és 9,4 km-en pedig elő. Persze mikor felém tartott akkor 1 mp múlva már 9 km alatt volt tőlem... A lényeg, hogy az előtünésnek van egy komoly lagja a játékban.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Benign_Wolf33 által.

Több
8 éve 11 hónapja #10073 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Kérdés
Az előbb rossz helyre tettem fel a kérdésemet így a megfelelő fórumon is elhelyezem.

A kérdésem az lenne.

Hogy az Izumonál a lőtáv növelőt vagy a fő ágyú újra töltési modult a jobb használni?

Oldalmegjelenítési idő: 0.362 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.