Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9738 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: tierVIII creditgyűjtés?!

uamadbro? írta: ...
Ez engem továbbra is arra ösztökél, hogy gyümölcsfákba fektessem a premiumra valót, és ilyenkor télen a gyümölcsfák gyümölcsei mellett pl. pálinka :-) osszam a vasakat premium nélkül.

Lehet, hogy ez a probléma gyökere. ;)
Vagy túl kevés, vagy túl sok gyümölcsöt szüretelsz... :whistle:
Talán a hajóidon is, mindenki a "gyümölcs" áldásos hatását élvezi. :blush: :P

Csak sajnos mi maradunk ki a jóból... :(
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja zstorok75 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• uamadbro?
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #9742 Írta: uamadbro?
uamadbro? válaszolt a következő témában: tierVIII creditgyűjtés?!

zstorok75 írta:

uamadbro? írta: ...
Ez engem továbbra is arra ösztökél, hogy gyümölcsfákba fektessem a premiumra valót, és ilyenkor télen a gyümölcsfák gyümölcsei mellett pl. pálinka :-) osszam a vasakat premium nélkül.

Lehet, hogy ez a probléma gyökere. ;)
Vagy túl kevés, vagy túl sok gyümölcsöt szüretelsz... :whistle:
Talán a hajóidon is, mindenki a "gyümölcs" áldásos hatását élvezi. :blush: :P

Csak sajnos mi maradunk ki a jóból... :(

Jóó :-D nem iszom pálinkát, csak vicceltem, de a gyümölcsFák nem tréFák :-)

TierV-be a Minekazéval ennyit ért 4 kill... premium nélkül meg hohohóóó tibicsoki.. :

Melléklet:

Több
8 éve 11 hónapja #9748 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: tierVIII creditgyűjtés?!

uamadbro? írta:
Több éve nincs tv-m.. :-)
Ha ezt a meccset te játszottad volna, akkor is ezt mondanád, hogy megvagy elégedve az arányokkal?

én se tv-zem :) a videot meg nemtom megnezni, mert ahhoz lassu a netem sajna, de van viszont egy tizes CV-m, azzal 100k az uzemanyag.
100k ha belepsz egy csataba, minuszban, abban a pillanatban.

akkor nem lott meg a legvedelem,a lőszer is extra ugye, es nem lotek ki a hajodat, asszem ez utobbi 240k talan, de soxor túléled sebzéssel, szal jellemzőbb a 100-200k közötti javítás...
es mit mondjak, nem lehet vele sok lovet keresni, de tizessel nem is azert megy az ember :)

az hogy napi 100 Huf kinek sok, kinek kevés, ez nyilván egyén és pénztárcafüggő.
az, hogy havi 3 doboz cigi árát érdemes-e esetleg egy olyan játékra költeni, amivel játszol mondjuk havi 25 nap*2 órát, ezt megintcsak...

egy a lényeg, hogy ha tizest akarsz játszani, akkor farmolnod kell 4-6 tierben, VAGY venned prémet.
izles szerint :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: uamadbro?

Több
8 éve 11 hónapja #9750 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: tierVIII creditgyűjtés?!
Tegnap 3 kört tettem, abból 2 nyertes lett.

Elsö : ~50 találat, 2 torpedó, 2 árasztás, 4 gyújtás, védés, foglalási segítség, 1 kill, de sajnos süllyedtem, 1x tudtam javítani. Kikötöi javítás után 6k kredit hozam mivel Atago javítása alapból 70k ugyebár.

Második : ~40 találat, 1 torpedó, 1 foglalási segítség, 1 repülö, 3 gyújtás, 1 kill és sikerült életben maradni, de minden javítót elhasználtam. Kikötöi javítás után a hozam 150k kredit.

Szóval ott van egy kemény 70k kredit lyuk, pedig az elsö kör eredményesebbnek tünik.

De ugye WG, elég randomnak tünik a számításuk. Engem egyre kevésbé tudnak ilyennel meglepni. Szokj hozzá te is. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: uamadbro?

Több
8 éve 11 hónapja #9799 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: tierVIII creditgyűjtés?!
Randomban tapasztalt valaki javulást a pach óta? Mert nekem miután egyszer elvesztette a DNS-st :

Vígan pakolgatott be a ranked csaták előtt 40 másodperccel
Mellékletek:

• uamadbro?
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #9934 Írta: uamadbro?
uamadbro? válaszolt a következő témában: tierVIII creditgyűjtés?!

uamadbro? írta:

vonKurz írta:

uamadbro? írta:
Tulajdonképpen, maga a rendszert nem értem, mert TierVII-VIII-ba nem tudok több credidet gyűjteni, mint mondjuk TierV-ben. Úgy értem, hiába szerzek 2-3 killt, ha elsüllyesztenek, annyi üti a markomat mintha TierV-ben lenne 2 bázisfoglalásom, és kimennék a a sarokra derékszöget mérni a meccs végéig. Mert eleve minden több creditbe kerül, de a magasabb szintű hajókkal vívott győzelmek után nem jár arányosan több pínz.

ezt tökéletesen levetted.
a wows, egy üzleti alapú játék, beugrónak megetetnek alacsony tierrel, de ha mindig top tier szeretnél lenni, akkor tizessel kell játszanod.
ahhoz hogy tizessel játszhass, egyáltalán hogy eljussál odáig, vagy aránytalanul sokat kell farmolnod 5-6 tierben, vagy venned kell prémet, ami a rendszer célja.
nem a jótékonykodásra van kihegyezve a dolog, hanem a fizetős játékosokra, a prém hajókra, a fizetett szolgáltatásokra, és kimondottan meg vagyok elégedve az arányokkal, van ahol eurot kell fizetned azért, hogy top kategoriában játszhass, itt meg van olyan opcio is, hogy az időddel fizetsz...

tod mint a TV, sokba kerül műsort csinálni, szal vagy előfizetsz rá nem keveset, vagy nézed a reklámokat, és akkor az időddel fizetsz, lényeg hogy semmi sincs ingyen...

Több éve nincs tv-m.. :-)
Ha ezt a meccset te játszottad volna, akkor is ezt mondanád, hogy megvagy elégedve az arányokkal?

A srác 8 cits osztott ki 159k dmg, de belehalt mert felvállalta a harcot és szerzett 4 killt, de tierIX-es Iowával premium nélkül kemény 5789 credit lett volna a jutalma, de premiummal is csak! 100k lol És ez egy kiemelkedő meccs volt, köszönhetően az alacsonyabb tierű ellenfeleknek köszönhetően.

Pár napja linkeltem ezt a vidit, és most ezzel a sráccal játszottam egy csapatban rank5-ben. Kicsi a világ! :-) Én Colo-val voltam, és meg is jegyezte, hogy miért t7-essel jövök, halkan megjegyzem, hogy nem ő az első aki megemlíti, sőt ahogy haladok előre a magasabb szintekre, egyre többen b@sztatnak ezzel. :-) mennék én már Carolinával, de hát addig vége lesz a sessionnak, míg megtudom venni, és topra fejleszteni. Bocsi, ez lehet hogy spamm :-) csak hát ide illet, és tök meglepett a dolog, persze behúztuk, bár én kidobtam a mentőcsónakot féltávnál :-)

Üdv., Hátszelet! :-)

Oldalmegjelenítési idő: 0.403 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.