- Köszönetek: 357
uamadbro? írta: ...
Ez engem továbbra is arra ösztökél, hogy gyümölcsfákba fektessem a premiumra valót, és ilyenkor télen a gyümölcsfák gyümölcsei mellett pl. pálinka osszam a vasakat premium nélkül.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
zstorok75 írta:
uamadbro? írta: ...
Ez engem továbbra is arra ösztökél, hogy gyümölcsfákba fektessem a premiumra valót, és ilyenkor télen a gyümölcsfák gyümölcsei mellett pl. pálinka osszam a vasakat premium nélkül.
Lehet, hogy ez a probléma gyökere.
Vagy túl kevés, vagy túl sok gyümölcsöt szüretelsz...
Talán a hajóidon is, mindenki a "gyümölcs" áldásos hatását élvezi.
Csak sajnos mi maradunk ki a jóból...
uamadbro? írta:
Több éve nincs tv-m..
Ha ezt a meccset te játszottad volna, akkor is ezt mondanád, hogy megvagy elégedve az arányokkal?
uamadbro? írta:
vonKurz írta:
uamadbro? írta:
Tulajdonképpen, maga a rendszert nem értem, mert TierVII-VIII-ba nem tudok több credidet gyűjteni, mint mondjuk TierV-ben. Úgy értem, hiába szerzek 2-3 killt, ha elsüllyesztenek, annyi üti a markomat mintha TierV-ben lenne 2 bázisfoglalásom, és kimennék a a sarokra derékszöget mérni a meccs végéig. Mert eleve minden több creditbe kerül, de a magasabb szintű hajókkal vívott győzelmek után nem jár arányosan több pínz.
ezt tökéletesen levetted.
a wows, egy üzleti alapú játék, beugrónak megetetnek alacsony tierrel, de ha mindig top tier szeretnél lenni, akkor tizessel kell játszanod.
ahhoz hogy tizessel játszhass, egyáltalán hogy eljussál odáig, vagy aránytalanul sokat kell farmolnod 5-6 tierben, vagy venned kell prémet, ami a rendszer célja.
nem a jótékonykodásra van kihegyezve a dolog, hanem a fizetős játékosokra, a prém hajókra, a fizetett szolgáltatásokra, és kimondottan meg vagyok elégedve az arányokkal, van ahol eurot kell fizetned azért, hogy top kategoriában játszhass, itt meg van olyan opcio is, hogy az időddel fizetsz...
tod mint a TV, sokba kerül műsort csinálni, szal vagy előfizetsz rá nem keveset, vagy nézed a reklámokat, és akkor az időddel fizetsz, lényeg hogy semmi sincs ingyen...
Több éve nincs tv-m..
Ha ezt a meccset te játszottad volna, akkor is ezt mondanád, hogy megvagy elégedve az arányokkal?
A srác 8 cits osztott ki 159k dmg, de belehalt mert felvállalta a harcot és szerzett 4 killt, de tierIX-es Iowával premium nélkül kemény 5789 credit lett volna a jutalma, de premiummal is csak! 100k lol És ez egy kiemelkedő meccs volt, köszönhetően az alacsonyabb tierű ellenfeleknek köszönhetően.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.