Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #5981 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Kérdés
Remélem igazatok lesz és idővel leszünk még többen is. Én azon is gondolkodtam, hogy esetleg tulságosan is árkád lett a játék. Ok hogy balansz meg minden de pl 1v1 ben egy csatahajó és egy romboló párharcából valószinűleg a romboló jön ki győztesen mert a BB nem tudja spotolni. Ugyanigy 2 Cleveland féle cirkáló is elbánik egy BB-vel mert mire az kilőné őket a cirkálók porig égetik. A nagy hajók szerelmesei talán ezért nem játszanak vele.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Phaser által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #5982 Írta: Alex007
Alex007 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem...Valamit elnyomtam az éjjel...de már fogalmam sincs hogy mit...:(

Több
9 éve 2 hónapja #5987 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Phaser írta: Remélem igazatok lesz és idővel leszünk még többen is. Én azon is gondolkodtam, hogy esetleg tulságosan is árkád lett a játék. Ok hogy balansz meg minden de pl 1v1 ben egy csatahajó és egy romboló párharcából valószinűleg a romboló jön ki győztesen mert a BB nem tudja spotolni. Ugyanigy 2 Cleveland féle cirkáló is elbánik egy BB-vel mert mire az kilőné őket a cirkálók porig égetik. A nagy hajók szerelmesei talán ezért nem játszanak vele.

itt most 2 dologról beszélunk ám :) kezdjuk a másodikkal, 2 cleveland rohogve szetlo egy csatahajót, ha sok egyéb körülmény is azt adja, de 2 bármely hajó normál esetben kivesz egyet ugye :)
viszont 5 cleveland nyílt vízen 4 csatahajó ellen, az szerintem még 2 BB-t se süllyeszt el mire elfogy :)

másik, vegyük széjjel, japán romboló "folyamatosan" fogja spamelni torpedókkal a csatahajót, 7-8 km-ről, de ez 2 percenként jelent ám egy "spamet" és a csatahajónak 3-4 torpedó meg se kottyan...
japán rombi akkor hatékony, ha a gyanútlan csatahajó nagyon sokáig megy egy irányba...

a másik, az amerikai romboló ágyúzhat ameddig akar, nem fog kárt csinálni érdemben, viszont ha odamegy, akkor 7 km-ről kiszúrják, és el kell jutnia 2-3km-re, hogy stabilan beletolhassa a torpedóit.
ezalatt kapni fog minimum 2 teljes sorozatot a nagy ágyúkból, és 4-5 km-ről elkezdik potyogtatni a másodlagos ágyúk is...

1-1 ben rombi vs csatahajó, nem gondolom hogy egyértelmű, a rombi vagy túléli és nem csináll kárt, vagy odamegy de akkor egy esélye van :)

ja, és max 6-7 szintű rombolóról beszélek, a 9-10 lehet máshogy műkodik...

Több
9 éve 2 hónapja #5988 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ki van csukva :P ... ennek már most nagy tábora van.

Több
9 éve 2 hónapja #5989 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Kérdés
Igen sokminden függ a körülményektől. De ha mondjuk a végén Te maradsz egy csatahajóval, a másik oldalon meg marad 1 romboló vagy 1-2 cirkáló akkor egyáltalán nem biztos hogy le tudod hozni a meccset, hiába kormányzol egy hatalmas csatahajót. De szerintem elkanyarodtunk az eredeti témától a játékosszámtól :D Végülis akinek nem tetszik az nem játszik vele.

Több
9 éve 2 hónapja #5990 Írta: HUN_Bear
HUN_Bear válaszolt a következő témában: Kérdés
Az a furcsa így hétköznap, hogy a rangsorolt csatákban pénteken eljutottam a 17. szintig, szombat és vasárnap sikeresen abszolváltam a 19. szintet is. Újra.
Én az 5000-re szavazok

Oldalmegjelenítési idő: 0.472 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.