Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 2 hónapja #5931 Írta: marcus
marcus válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget,nem jöttem volna rá,tényleg csak be kellet írnom mindent újra,de lehet az sem tetszett a játéknak,hogy res/texts mappát átmásoltam a res_mod/0.5.0 mappába,és úgy telepítettem a magyar magyarítást,nem figyeltem hogyan van írva a telepítés,ott nem kéri a texts mappát.A magyarításért 1000 köszönet,sajnos az Angol tudásom nem nagy,de nem is tudtam,hogy van benne olyan funkció ahol gép ellen vagyok,mondjuk mindig is fura volt,hogy van egy játékos aki mindig bent van a LEE nevű.A gép elleni játék,ez jó volna a WORLD OF TANKS-ba is,viszont játszani nagy szenvedés volt tegnap,3x kerültem meg egy szigetet mire ki tudtam lőni az ellenség hajóját,egy csatahajót,tier 2-es rombolóval mentem,de kegyetlenül akad még nálam 5-6 száz-as pingem volt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #5971 Írta: Alex007
Alex007 válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne. Nem tudom mit műveltem éjjel "félálomban"...de a fő képernyőn...
ahol fejleszthetném a hajóim...az alsó sorban voltak eddig a már meglévők...
vízszintes elhelyezkedésben...most azok amik már megvannak feljebb kerültek...
az üres dokkok pedig alulra. Így nem tudom a hajókat fejleszteni...mert nem
látom hogy mit és hol kell....
Valaki tudna megoldást? Köszönöm.....

Több
9 éve 2 hónapja #5976 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Alex007 írta: Sziasztok!

Egy kérdésem lenne. Nem tudom mit műveltem éjjel "félálomban"...de a fő képernyőn...
ahol fejleszthetném a hajóim...az alsó sorban voltak eddig a már meglévők...
vízszintes elhelyezkedésben...most azok amik már megvannak feljebb kerültek...
az üres dokkok pedig alulra. Így nem tudom a hajókat fejleszteni...mert nem
látom hogy mit és hol kell....
Valaki tudna megoldást? Köszönöm.....

felraktál egy modot ? :)
az ujratelepites mindig megoldas, de ha csak egy "garazs" mod van fent, attól még ugyanúgy tudnád fejleszteni a hajókat, csak mondjuk egyszerre látod mindet ha sok van akkor is...

Több
9 éve 2 hónapja #5977 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Kérdés
Szerintetek nem fog ez a játék is a warplanes sorsára jutni? Most lenne időm délelőtt játszani de még a random csatákra is 2-3 percet kell várni, rankedben meg még többet mert alig 2-3 ezer ember van csak a szerveren.

Több
9 éve 2 hónapja #5979 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Kérdés
Most 5k+ játékos van, ez azért hétfő reggelhez képest nem annyira rossz szerintem :)

Több
9 éve 2 hónapja #5980 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
5200 játékos. Ilyenkor nem nagyon van nagy tolongás. Esténként is olyan 25-28 ezer szokott lenni mostanában.

Jóslatokba nem bocsátkoznék, de ez a játék messze jobb, mint a warplanes.
Hogy miért nem játszanak vele többen?

Ez szerintem elég összetett dolog.

- Egy részt azért, mert még elég kezdeti fázisban van. Talán sokan nem is ismerik
- Sokan belesem kezdenek, mert minden idejüket a tankozás köti le.
- Itt jelentősen lassabb a játék menet, mint a WoT-ban. Ez sok mindenkinek nem jön be.
- Ha már itt tartunk, sokan unalmasnak tartják, a nagy álló vízen való hajókázást
- Szerintem (hangsúlyozom szerintem) jelentősen kevesebb még a csalás, mint a WoT-ban
- Sokan még mindig attól rettegnek, hogy resetelésre kerül az eredményük, ami természetesen már idejét múlt gondolat.
- Lehetne még sorolni az okokat, de majd idővel úgyis kiderül, mi lessz ebből a játékból

Oldalmegjelenítési idő: 0.337 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.