Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 2 hónapja #5897 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Aoba-val két napja két egymás utáni csatában kaptam citadellát coloradoktól (2 citadella mindkettőben).

Cleve-nek elvileg nehezebb lenne citadellát lőni, mert a kazánok nem középen vannak éppen.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #5902 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés
A Cleveland nasa műholdlövő ágyújával, tüzelésnél rá kell számolnod de rendesen/lő táv-becsapódás/, pakolj rá egy fordulást elősegítő modult is, legyen kapitányi skilben a torony forgatás. Mozogj a Cleveland-al, fürge kis hajó, használd ki. Én nem egyes tüzeket lövök hanem sortüzet, HE esetében egy sortűz nagyobbat sebez, és hamarabb gyullad.

Omaha és Murmanks, nos ha ellenük harcolok, akkor HE és AP vegyesen. Gyullad, citadella, és már szaladnak is.Vagy süllyednek.

Ha a Cleveland esetében feladjátok, akkor bele kezdjetek a stock Pensacola-ba.......... az bűn szar, főleg, amíg meg nem lesz a kifehéredett kapitányi skil. de, még is ..... ez olyan mint a WOT-ban a német meg a brit tankok. Akink abból van tizese, az tud valamit :woohoo:

Több
9 éve 2 hónapja #5903 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés

sandorati írta: Nekem is csak egy gyors kérdésem lenne; Aoba, vagy Cleveland a VI-os szinten ??? melyik a jobb ?
Tapasztalatok? Megosztanátok egy - egy mondatban, akinek van, hogy miért is szereti ezt, vagy azt ?

Előre is köszönöm !!!! ;)

Mindkettő jó. A Cleveland rövidebb hajótest, jól fordul, gyorsan szórod a lövéseket. Kivalló légvédelme van. Az Aoba nagyobb ágyukkal rendelkezik, viszont kevesebb cső, cserébe nagyobbat sebzel. A rövid és magas hajótest viszont nyeli a lövéseket, és mivel papír, ez elég rossz neked.... Az Aoba karcsú és hosszú, ha riszálod a hajótestet a rád kilőtt lövések elsuhannak a test felett. Meredeken beforgatva sok lövés pattan. A torpedó is halálos lehet, igaz csak hátrafelé tudsz vele tüzelni, egyszer egy Nagato-t robbantottam ki vele a vízből :evil: Az Aoba is modul érzékeny, hamar gyullad.

Mindkét cirkáló egyenrangú harcos, jelenleg ranked csatákban mindkettőt használom :P
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 2 hónapja #5904 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

GaiusHun írta:

sandorati írta: Nekem is csak egy gyors kérdésem lenne; Aoba, vagy Cleveland a VI-os szinten ??? melyik a jobb ?
Tapasztalatok? Megosztanátok egy - egy mondatban, akinek van, hogy miért is szereti ezt, vagy azt ?

Előre is köszönöm !!!! ;)

Mindkettő jó. A Cleveland rövidebb hajótest, jól fordul, gyorsan szórod a lövéseket. Kivalló légvédelme van. Az Aoba nagyobb ágyukkal rendelkezik, viszont kevesebb cső, cserébe nagyobbat sebzel. A rövid és magas hajótest viszont nyeli a lövéseket, és mivel papír, ez elég rossz neked.... Az Aoba karcsú és hosszú, ha riszálod a hajótestet a rád kilőtt lövések elsuhannak a test felett. Meredeken beforgatva sok lövés pattan. A torpedó is halálos lehet, igaz csak hátrafelé tudsz vele tüzelni, egyszer egy Nagato-t robbantottam ki vele a vízből :evil: Az Aoba is modul érzékeny, hamar gyullad.

Mindkét cirkáló egyenrangú harcos, jelenleg ranked csatákban mindkettőt használom :P

hát nemtom, eladtam féluton :D
36k xp-t szedtem ossze a Clevvel, aztan feladtam, mindegy, egy even bellul majd visszaveszem :P
másreszt lassabban fordul mint az Aoba, és lassabb is 4 csomoval, ez tobb mint 10%.
ja, és több mint 1 km-rel messzebbről spotoljak...

Több
9 éve 2 hónapja #5906 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Kérdés
Másrészt a Pensacola botrányosan rossz (én azt adtam el), szóval erőltesd csak nyugodtan a japán ágat ;)

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #5908 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Jacktor írta: Másrészt a Pensacola botrányosan rossz (én azt adtam el), szóval erőltesd csak nyugodtan a japán ágat ;)

melyik a jobb, nesztek nezegessetek, a clevet nem masolom ide azzal jo meccs ugy nez ki, 500 loves/50 talalat/40k sebzes, 100k netto premmel...

és még egy apróság, Aoba az csontra ugy muxik, mint egy Atago.
nincs változás ágyúban, játékstílusban, sebességben, az egy Atago tier6-n.

reményeim szerint - adatok alapján Myoko detto, és kis szerencsével megy végig az egészen.
Cleveland nemtom mennyire passzol az Atlantával, de annak van torpedója, pici lőtáv miatt egészen más a harci távolság, stb...
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja vonKurz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Oldalmegjelenítési idő: 0.362 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.