- Köszönetek: 1488
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
sandorati írta: Nekem is csak egy gyors kérdésem lenne; Aoba, vagy Cleveland a VI-os szinten ??? melyik a jobb ?
Tapasztalatok? Megosztanátok egy - egy mondatban, akinek van, hogy miért is szereti ezt, vagy azt ?
Előre is köszönöm !!!!
GaiusHun írta:
sandorati írta: Nekem is csak egy gyors kérdésem lenne; Aoba, vagy Cleveland a VI-os szinten ??? melyik a jobb ?
Tapasztalatok? Megosztanátok egy - egy mondatban, akinek van, hogy miért is szereti ezt, vagy azt ?
Előre is köszönöm !!!!
Mindkettő jó. A Cleveland rövidebb hajótest, jól fordul, gyorsan szórod a lövéseket. Kivalló légvédelme van. Az Aoba nagyobb ágyukkal rendelkezik, viszont kevesebb cső, cserébe nagyobbat sebzel. A rövid és magas hajótest viszont nyeli a lövéseket, és mivel papír, ez elég rossz neked.... Az Aoba karcsú és hosszú, ha riszálod a hajótestet a rád kilőtt lövések elsuhannak a test felett. Meredeken beforgatva sok lövés pattan. A torpedó is halálos lehet, igaz csak hátrafelé tudsz vele tüzelni, egyszer egy Nagato-t robbantottam ki vele a vízből Az Aoba is modul érzékeny, hamar gyullad.
Mindkét cirkáló egyenrangú harcos, jelenleg ranked csatákban mindkettőt használom
Jacktor írta: Másrészt a Pensacola botrányosan rossz (én azt adtam el), szóval erőltesd csak nyugodtan a japán ágat
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.