Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 2 hónapja #5380 Írta: gstark
gstark válaszolt a következő témában: Kérdés
Hogyan működik a kézi célzás? Én eddig csak bénáztam az automatával, miután irányba állítottam a gépeket...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #5385 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

gstark írta: Hogyan működik a kézi célzás? Én eddig csak bénáztam az automatával, miután irányba állítottam a gépeket...

alt+egergomb

de kezzel kozel kell ledobni, egyreszt mert messzirol tul konnyu kikerulni, masreszt mert nagyon nehez kiszamitani :)

gyakorolni kell, hamar belejossz amúgy, alapvetően azt javaslom, hogy lassu csatahajóra menjél derékszögben a gyakorlási fázisban :) tedd rá az automatát, aztán van az a kör, miután már nem tudsz belenyúlni, ahonnan elkezdi a végső rohamot.

pont mielőtt odaérnél, alt gombbal tedd kicsit odébb a hajóhoz közelebb, és nyilván eléje az indulási pontot.

kell egy kis távolság, ami alatt élesedik a torpedó, ha túl közel engeded el, vagy ha belefordul a torpedóba akkor lepattanik a célról.

+ amerikai torpedó kézicélzással nagyon kicsi csíkba teszi ossze, sima ügy 3-5 találatot elérni vele, ugyanakkor ha mellélősz nagyon mellé :)

japán a 4-t sokkal szélesebb ívben engedi el, 1-2 találat lesz csak csatahajón, de nagyon gyakran el lehet kapni így rombolókat is mert tényleg széles ívben mennek...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: gstark

Több
9 éve 2 hónapja #5393 Írta: gstark
gstark válaszolt a következő témában: Kérdés
Köszi szépen! Este ki is próbálom. Csak lestem amikor mellém dobták a vízbe a torpedókat, el is talált vagy 3, de semmi sérülést nem kaptam. Most már értem, hogy miért. :)

Több
9 éve 2 hónapja #5456 Írta: nikiji
nikiji válaszolt a következő témában: Kérdés
szeretném még egyszer megkérdezni,hogy independel voltam az ellenfél is. egyszere 3 egység vadszt
1bobert
1torpedot tudott küldeni ellenem . ezt hogyan csinalják?

Több
9 éve 2 hónapja #5457 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Kérdés

nikiji írta: szeretném még egyszer megkérdezni,hogy independel voltam az ellenfél is. egyszere 3 egység vadszt
1bobert
1torpedot tudott küldeni ellenem . ezt hogyan csinalják?

Olyan modult választott, amivel nő a vadász 1 egységgel, illetve az 5-ös kapitányi skill is növel. De nem tuti....

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #5458 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Az Independence-nek nincs ilyen setup-ja.

Képet mutass légyszíves az eseményről. (nem bonyolult csata közben megnyomni a prtscrn gombot és a vitás kérdéseket hamarabb lehet tisztázni).

Olyan Modul vagy kapitányi skill nincs, ami még egy vadász, vagy bármiféle szakaszt hozzáadna a már meglévőhöz.

Amit Doktoruur írt, az csak egy-egy db (nem szakasz) repülőgéppel növeli meg a szakasz létszámát.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Trucker39 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.359 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.