Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 2 hónapja #5314 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Kérdés

Jacktor írta: A sebzési rendszer működése

Közben már megtaláltam ezt a leírást, köszi.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #5369 Írta: nikiji
nikiji válaszolt a következő témában: Kérdés
sziaztok.

hogyan lehetséges az hogy anyahajóval vagyok ellenfél is, és kétszer annyi repülöt tud küldeni mint én?

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #5370 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Kérdés
Jelenleg az amerikai és a japán anyahajók között az egyik ilyen számottevő különbség, az egyszerre a levegőben lévő repülőrajok száma.

Az első amerikai anyahajó, a T 4-es Langley egyszerre csak 1 vadász és 1 torpedó bombázót tud irányítani.
A japán megfelelője a szintén T 4-es Hosho egyszerre 1 vadász és 2 torpedóbombázó rajt tud célra vezetni.

Ezeket az adatokat láthatod, amint kiválasztod a TechTree-ről a kérdéses anyahajót, majd jobb oldalt az Aircraft lenyitásakor: Sqadrons Under Command résznél
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 által.

Több
9 éve 2 hónapja #5374 Írta: Mcarthur73
Mcarthur73 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ahoj! igazából 2 az: még nem lehet beazonosítani a játékosok nemzetiségét ugye?nekem nem mutatja az aslain cucc..
A hajó kapitányt hogyan lehet megvett hajóba tenni,egyszer sikerült,de narancssárga volt a skill,és utána az istennek sem tudtam feljebb tornázni a képzését,mert a wotban lehet legénység fejlődés bármikor..
Találtam egy lehetőséget ,hogy megmarad a teljes tudása,de az 500dublon..

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #5375 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Kérdés

Palanova írta: Jelenleg az amerikai és a japán anyahajók között az egyik ilyen számottevő különbség, az egyszerre a levegőben lévő repülőrajok száma.
Az első amerikai anyahajó, a T 4-es Langley egyszerre csak 1 vadász és 1 torpedó bombázót tud irányítani.
A japán megfelelője a szintén T 4-es Hosho egyszerre 1 vadász és 2 torpedóbombázó rajt tud célra vezetni.
Ezeket az adatokat láthatod, amint kiválasztod a TechTree-ről a kérdéses anyahajót, majd jobb oldalt az Aircraft lenyitásakor: Sqadrons Under Command résznél

Úgy van, azonban az amerikai vadász erősebb mint a japán (már csak az egy rajban lévő több repülő miatt is: 4v6), illetve szerintem az az egy torpedós raj is erősebb, mint a japán kettője, mivel ugye 6 torpedót dob le, ráadásul szűk sávban, amiből (ha kézzel és jól céloz) 4-5 biztos betalál.
Ezek a különbségek kb. tier 8-ig maradnak meg, onnantól már kiegyenlítettebb lesz a két nemzet.

Mcarthur73 írta: Ahoj! igazából 2 az: még nem lehet beazonosítani a játékosok nemzetiségét ugye?nekem nem mutatja az aslain cucc..
A hajó kapitányt hogyan lehet megvett hajóba tenni,egyszer sikerült,de narancssárga volt a skill,és utána az istennek sem tudtam feljebb tornázni a képzését,mert a wotban lehet legénység fejlődés bármikor..
Találtam egy lehetőséget ,hogy megmarad a teljes tudása,de az 500dublon..

Az 500 aranyas megoldás altt van még egy 200.000 kredites megoldás is. Azzal egy bizonyos ideig 50%-on, de működnek a skilljei (már amelyik nem vagylagos természetű).
A kapitányra, majd a megjelenő Reserve fülre klikkelve láthatod a barakkban lévőket. Ez nagyon gyorsan be szokott telni (és így nem is küldhető be eladásnál több kapitány), ha nem üríti alacsonyabb tierben az ember, szóval figyelni kell rá.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Jacktor által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mcarthur73

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #5378 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Kérdés
Igen erősebb, szám szerint, ám kezdőként még az automata torpedovetés a megszokott és ott bizony az amerikai 6 torpedójából, jó ha 2 betalál. A kézi célzást szokni kell. Ebből a szempontból szerintem a japán jobb, hiszen ott megoldható a keresztbe célzás egy hajóra két rajjal és akkor bizony nehéz kitérni a sok torpedó elől. Plusz a 3 rajt nehezebb elkapni mint a 2-t.
Persze ez is pro és kontra a két oldal között.

Lehet hasznos lenne egy ilyen összehasonlítás táblázat formájában.

Oldalmegjelenítési idő: 0.396 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.