- Köszönetek: 468
Jacktor írta: A sebzési rendszer működése
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Úgy van, azonban az amerikai vadász erősebb mint a japán (már csak az egy rajban lévő több repülő miatt is: 4v6), illetve szerintem az az egy torpedós raj is erősebb, mint a japán kettője, mivel ugye 6 torpedót dob le, ráadásul szűk sávban, amiből (ha kézzel és jól céloz) 4-5 biztos betalál.Palanova írta: Jelenleg az amerikai és a japán anyahajók között az egyik ilyen számottevő különbség, az egyszerre a levegőben lévő repülőrajok száma.
Az első amerikai anyahajó, a T 4-es Langley egyszerre csak 1 vadász és 1 torpedó bombázót tud irányítani.
A japán megfelelője a szintén T 4-es Hosho egyszerre 1 vadász és 2 torpedóbombázó rajt tud célra vezetni.
Ezeket az adatokat láthatod, amint kiválasztod a TechTree-ről a kérdéses anyahajót, majd jobb oldalt az Aircraft lenyitásakor: Sqadrons Under Command résznél
Az 500 aranyas megoldás altt van még egy 200.000 kredites megoldás is. Azzal egy bizonyos ideig 50%-on, de működnek a skilljei (már amelyik nem vagylagos természetű).Mcarthur73 írta: Ahoj! igazából 2 az: még nem lehet beazonosítani a játékosok nemzetiségét ugye?nekem nem mutatja az aslain cucc..
A hajó kapitányt hogyan lehet megvett hajóba tenni,egyszer sikerült,de narancssárga volt a skill,és utána az istennek sem tudtam feljebb tornázni a képzését,mert a wotban lehet legénység fejlődés bármikor..
Találtam egy lehetőséget ,hogy megmarad a teljes tudása,de az 500dublon..
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.