- Köszönetek: 468
Trucker39 írta: Egy pillanat. Mit hasonlítasz össze mivel?
Közben magam is megnéztem, valóban van egy bizonyos eltérés az átlag számításban a játék, a stat oldal és a banner összehasonlításakor. A banner valami miatt kevesebbet mutat. Ez legyen szerintem a legnagyobb baj ebben a játékban és akkor mindenki nyugodtan alszik.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Jó lesz a tankos címed,próbáld még párszor és sikerülni fog.Nálam is ezt csinálta.Infarktus írta: Sziasztok.Letöltöttem a játékot és bejelenkezéskor inkorrekt emil vagy jelszó hibát jelez.Van tankos profilom is.Valakinek van ötlete,hogy mi lehet a hiba?(tankosnál nincs probléma)
Infarktus írta: Sziasztok.Letöltöttem a játékot és bejelenkezéskor inkorrekt emil vagy jelszó hibát jelez.Van tankos profilom is.Valakinek van ötlete,hogy mi lehet a hiba?(tankosnál nincs probléma)
Trucker39 írta:
Infarktus írta: Sziasztok.Letöltöttem a játékot és bejelenkezéskor inkorrekt emil vagy jelszó hibát jelez.Van tankos profilom is.Valakinek van ötlete,hogy mi lehet a hiba?(tankosnál nincs probléma)
Másold az emil címedet, ne írd be. Mert a végén megkapod... magadat.
Sajnos ez ennél a játéknál régi hiba már. Ha el kezded beírni a címedet, valami egészen más lesz a végén belőle.
Írd le valahová és csak be kell copy-paste-zni (szépen jól magyarul) a helyére. A jelszó már mehet billentyűzetről is.
Szerk: Másik hiba szokott lenni, hogy pld. EU szerveren van regisztrálva, de NA klienst szed le valaki, vagy épp fordítva. Érdemes ezt is leellenőrizni.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.