Csak egy gyors kérdés...

Több
7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #45102 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Kérdés

Mcarthur73 írta: Ha nekem a credit farm az elsődleges cél,akkor ki melyik prém hajót ajánlja?
a jelenlegi nagyságrend: 6-7000dublon..

Szia!
Jó pár prém hajóm van már T3-8 között.Nekem a legjobb ár/érték(farmolás) arányban a Kamikaze jött be.Azt nagyon nem bántam meg.Igaz,nem mindig elérhető a kicsike.Csak néha lehet venni.Általában csatánként 300-500 ezer kreditet szoktam összehozni vele.Igaz prém előfizetéssel.Utána a Gallant és a Leningrád.Persze a kredit hozatal azért nagyban függ a csatában nyújtott teljesítménytől(sebzés,foglalás),csapattól(győzelem,vereség) ,stb.Úgy vettem észre,hogy dd-vel könnyebben lehet farmolni,mint más hajó osztállyal.Valószínűleg a foglalások miatt.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 7 hónapja Flaged által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Mcarthur73

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 7 hónapja #45103 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

Flaged írta:

Mcarthur73 írta: Ha nekem a credit farm az elsődleges cél,akkor ki melyik prém hajót ajánlja?
a jelenlegi nagyságrend: 6-7000dublon..

Szia!
Jó pár prém hajóm van már T3-8 között.Nekem a legjobb ár/érték(farmolás) arányban a Kamikaze jött be.Azt nagyon nem bántam meg.Igaz,nem mindig elérhető a kicsike.Csak néha lehet venni.Általában csatánként 300-500 ezer kreditet szoktam összehozni vele.Igaz prém előfizetéssel.Utána a Gallant és a Leningrád.Persze a kredit hozatal azért nagyban függ a csatában nyújtott teljesítménytől(sebzés,foglalás),csapattól(győzelem,vereség) ,stb.Úgy vettem észre,hogy dd-vel könnyebben lehet farmolni,mint más hajó osztállyal.Valószínűleg a foglalások miatt.

Az tényleg jó,én is azt mondtam neki,vagy a Fujin,szinte ugyanaz mint a Kamikaze,csak sajnos az sem sűrűn kerül a boltba.Lehet hogy nem is véletlenül...

Több
7 éve 7 hónapja #45104 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

Gaga írta: Tier7 alatt viszont farmolni nagyon lassan lehet.Akkor inkább költsd 2-3 hónap prémiumra,vagy még egy kis gold beszerzése valahogy.Szerintem a német tier5-7 kap egy -30%-ot hétvégén.

Kivétel a tier 5 Kamikaze,és Fujin szerintem...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mcarthur73

Több
7 éve 7 hónapja #45107 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés
Ha veszek 30 nap premet, kapok egy Kitorit, az eladhato? Ertem ugy hogy premium hajo, aranyat ad erte? Ugyanis hasznavehetetlen joszagnak tunik.

Több
7 éve 7 hónapja #45109 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés

AtuqShaman írta: Ha veszek 30 nap premet, kapok egy Kitorit, az eladhato? Ertem ugy hogy premium hajo, aranyat ad erte? Ugyanis hasznavehetetlen joszagnak tunik.

Kredit jár érte.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: AtuqShaman

Több
7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #45111 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés
Koszi, hat ha mas nem plusz egy hely van. Bar ha befizetek a premre egyelore nem adom el, azert kiprobalom magam is mennyire rossz. ;)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 7 hónapja AtuqShaman által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.392 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.