- Köszönetek: 127
Mcarthur73 írta: Ha nekem a credit farm az elsődleges cél,akkor ki melyik prém hajót ajánlja?
a jelenlegi nagyságrend: 6-7000dublon..
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Az tényleg jó,én is azt mondtam neki,vagy a Fujin,szinte ugyanaz mint a Kamikaze,csak sajnos az sem sűrűn kerül a boltba.Lehet hogy nem is véletlenül...Flaged írta:
Mcarthur73 írta: Ha nekem a credit farm az elsődleges cél,akkor ki melyik prém hajót ajánlja?
a jelenlegi nagyságrend: 6-7000dublon..
Szia!
Jó pár prém hajóm van már T3-8 között.Nekem a legjobb ár/érték(farmolás) arányban a Kamikaze jött be.Azt nagyon nem bántam meg.Igaz,nem mindig elérhető a kicsike.Csak néha lehet venni.Általában csatánként 300-500 ezer kreditet szoktam összehozni vele.Igaz prém előfizetéssel.Utána a Gallant és a Leningrád.Persze a kredit hozatal azért nagyban függ a csatában nyújtott teljesítménytől(sebzés,foglalás),csapattól(győzelem,vereség) ,stb.Úgy vettem észre,hogy dd-vel könnyebben lehet farmolni,mint más hajó osztállyal.Valószínűleg a foglalások miatt.
Kivétel a tier 5 Kamikaze,és Fujin szerintem...Gaga írta: Tier7 alatt viszont farmolni nagyon lassan lehet.Akkor inkább költsd 2-3 hónap prémiumra,vagy még egy kis gold beszerzése valahogy.Szerintem a német tier5-7 kap egy -30%-ot hétvégén.
Kredit jár érte.AtuqShaman írta: Ha veszek 30 nap premet, kapok egy Kitorit, az eladhato? Ertem ugy hogy premium hajo, aranyat ad erte? Ugyanis hasznavehetetlen joszagnak tunik.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.