Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #29860 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

ledgeri írta: Azért ez nem teljesen igaz: Az OK, hogy "teljesen" körbe, de ha egy oldalt nézel, akkor oldalra van 30 fok átfedés, míg másoknál ha van akkor bőven több, de az egész elengedési szög kisebb.

úgy értettem, hogy a torpedót 2 dologra tudja cirkáló használni. az egyik, hogy elengedi az üldözők felé, és az ágyúharc közben véletlenül bele tudnak tekeregni, ha nem, akkor meg időt nyerek amíg másra figyel.
ide 2 dolog kell, minél kisebb oldalrafordulással lehessen hátra lőni, és minél messzebb menjen a torpedó.
a másik, ha lerohanok valamit szemből, ilyenkor is az van minél kevésbe kelljen oldalt fordulnom, ne kapja citadellát, illetve legyen benne egy kis meglepetés :) a hatótáv/körbe lövés miatt szerintem leguniverzálisabb az Atago, a Hindenburgon pl jobb szögben lehet szinten teljesen körbe lőni, de csak 6km-re, és a torpedok is kisebbet sebeznek., lerohanni tökéletes, az első feladatra már nagyon nem...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja vonKurz által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #29876 Írta: Ravasztavasz
Ravasztavasz válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok

Célzásnál van az a 20 csomós alapszámítású cucc (lövedék) , azt tudja valaki ,hogy lehet át álltani kisebbre/nagyobbra. Egy videóban láttam 30 csomóra volt beállítva. Kérlek ,ha valaki tudja segítsen én nem találtam . Előre is köszi

Több
8 éve 5 hónapja #29877 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Ravasztavasz írta: Sziasztok

Célzásnál van az a 20 csomós alapszámítású cucc (lövedék) , azt tudja valaki ,hogy lehet át álltani kisebbre/nagyobbra. Egy videóban láttam 30 csomóra volt beállítva. Kérlek ,ha valaki tudja segítsen én nem találtam . Előre is köszi

ezt most nem értem, mármint a kérdést :)
a célkeresztre gondolsz ? modokkal lehet másikat feltenni...

Több
8 éve 5 hónapja #29879 Írta: Ravasztavasz
Soory a fogalmazásért ,nemtuom mi a neve.

Nem célkereszt kell a dinamikusat használom. Arra gondolok ,ha befogsz valakit a x másodperc a becsapódásig a célkereszthez viszonyítva 20csomós sebességgel kalibrálja az ellenség haladását alapból . Nekem az kell ,hogy ez ne 20 legyen hanem 30.

Angolból nem vagyok túl jó ,de ha jól értettem át lehet állítani
Itt láttam:

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #29883 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

Ravasztavasz írta: Sziasztok

Mivel a monitorodon látod, így a monitorod is befolyásolója: van aki 4:3-on játszik neki lesz a legrövidebb VS a 16:9-es és 21:9-es monitorok. Ez egy alap téma a témában.
Másik: ha valaki kilóg a képedből (pl kiev, aki merőlegesen halad hozzád képest) görgess egyet vissza a zoomból, és dinamikus esetén már több beosztás lesz a képeden.

De ne a számokra figyelj, inkább az arányokra a monitorodon, az szerintem konstansabb eredményt szolgáltat...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja ledgeri által.

Több
8 éve 5 hónapja #29887 Írta: Ravasztavasz
Nem erre gondoltam. Nem is a beosztással van bajom. A fenti videon látható ,hogy 30knots 1x time(kiemelve nyíllal) vagyis nem 20 mint az alap. Amúgy azért fontos ,mert nagyon lassú a gépem olyan késések és akadások vannak már azt is bele kell kalkuláljam így is ügyes vagyok ,de ha 30 csomós lenne az alapszámítás azzal legalább 1 másodpercet nyernék célzásnál a videoban is ezt említi ,ha jól értem .
Arányokat vágom ,de mivel akadok nagyon fontos az első lövésem...

Oldalmegjelenítési idő: 0.414 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.