- Köszönetek: 193
Grievous írta: Szia, a festés megmarad, csak beszerezni nem lehet, ugye, de asszem egy másik festéknek pont ilyen bónuszai vannak, mint ennek.
Nik0nosz:
Meccs után rögtön meglett a skillpont, szóval ráraktam
Nem volt sok sebzésem, de ahhoz képest, hogy nemtom mi(k) lekapták a hp-m 3/4-d, sikerült sebeznem, ami csoda. Akkor álcacsökkentő felszerelés kell meg a lötávnövelő, igaz? (zao csak tervezett cél, a tényleges megvásárlás kérdéses, mert credit kérdése a dolog, ugyebár (emiatt nem vettem semmit se rá)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Grievous írta: Gondoltam ,hogy bb, csak én úgy éreztem, hogy nem mutatom az oldalamat nekik
sziget mögül kicsit gond lett volna lenni, és volt egy füst fal, szóval gondoltam csinálok valamit, csak nem adta a tüzet alapjáraton Xd
Sajna a 4 skill pontosat nem tudom választani, amíg nem kapok dublont a wg konténerből :V
Ilt sonar v AA boost? szeretem a légvédelmet, ha van CV, de DD-k ellen is kéne valami.
Ha a kikötőben a hajó részleteinél az egeret fölé viszed és épp nem bugos, buborékablakban írja azt is.Grievous írta: Akkor lecserélem, mert szeretem az AA-t, mikor rám száll egy cv, akkor talán jól jön
Megtudom valahol nézni, hogy mennyi a spottávom, ha ellövöm a 203-asokat, vagy csak figyeljek a minimapnél lévő kiírást spottávnál lövés után? (most 10.2 a felspotolódásom asszem, modulok nélkül)
Benign_Wolf33 írta:
Ha a kikötőben a hajó részleteinél az egeret fölé viszed és épp nem bugos, buborékablakban írja azt is.Grievous írta: Akkor lecserélem, mert szeretem az AA-t, mikor rám száll egy cv, akkor talán jól jön
Megtudom valahol nézni, hogy mennyi a spottávom, ha ellövöm a 203-asokat, vagy csak figyeljek a minimapnél lévő kiírást spottávnál lövés után? (most 10.2 a felspotolódásom asszem, modulok nélkül)
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.