Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 6 hónapja #28380 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Szia, a festés megmarad, csak beszerezni nem lehet, ugye, de asszem egy másik festéknek pont ilyen bónuszai vannak, mint ennek.

Nik0nosz:
Meccs után rögtön meglett a skillpont, szóval ráraktam :D
Nem volt sok sebzésem, de ahhoz képest, hogy nemtom mi(k) lekapták a hp-m 3/4-d, sikerült sebeznem, ami csoda. Akkor álcacsökkentő felszerelés kell meg a lötávnövelő, igaz? (zao csak tervezett cél, a tényleges megvásárlás kérdéses, mert credit kérdése a dolog, ugyebár (emiatt nem vettem semmit se rá)

Mindenképpen vedd meg a Zao-t mert az ág legjobb hajója. Én lőtávnövelőt meg conc expertet használom a 4. sorból meg a Demo exp. Ég minden tőle mint a gyufa, ráadásul nem is látnak, hogy lövök rájuk :P
Ui: vmi BB kapott el né csak csipkedtem belőled :evil:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #28389 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Gondoltam ,hogy bb, csak én úgy éreztem, hogy nem mutatom az oldalamat nekik :whistle:
sziget mögül kicsit gond lett volna lenni, és volt egy füst fal, szóval gondoltam csinálok valamit, csak nem adta a tüzet alapjáraton Xd

Sajna a 4 skill pontosat nem tudom választani, amíg nem kapok dublont a wg konténerből :V
Ilt sonar v AA boost? szeretem a légvédelmet, ha van CV, de DD-k ellen is kéne valami.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja Grievous által.

Több
8 éve 6 hónapja #28396 Írta: Nik0nosz

Grievous írta: Gondoltam ,hogy bb, csak én úgy éreztem, hogy nem mutatom az oldalamat nekik :whistle:
sziget mögül kicsit gond lett volna lenni, és volt egy füst fal, szóval gondoltam csinálok valamit, csak nem adta a tüzet alapjáraton Xd

Sajna a 4 skill pontosat nem tudom választani, amíg nem kapok dublont a wg konténerből :V
Ilt sonar v AA boost? szeretem a légvédelmet, ha van CV, de DD-k ellen is kéne valami.

Én AA-t szoktam mert kevés az összjáték a DD-kkel randomban, nem szoktam őket hajkurászni.

Több
8 éve 6 hónapja #28412 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Akkor lecserélem, mert szeretem az AA-t, mikor rám száll egy cv, akkor talán jól jön :side:

Megtudom valahol nézni, hogy mennyi a spottávom, ha ellövöm a 203-asokat, vagy csak figyeljek a minimapnél lévő kiírást spottávnál lövés után? (most 10.2 a felspotolódásom asszem, modulok nélkül)

Több
8 éve 6 hónapja #28424 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Akkor lecserélem, mert szeretem az AA-t, mikor rám száll egy cv, akkor talán jól jön :side:

Megtudom valahol nézni, hogy mennyi a spottávom, ha ellövöm a 203-asokat, vagy csak figyeljek a minimapnél lévő kiírást spottávnál lövés után? (most 10.2 a felspotolódásom asszem, modulok nélkül)

Ha a kikötőben a hajó részleteinél az egeret fölé viszed és épp nem bugos, buborékablakban írja azt is.

Több
8 éve 6 hónapja #28425 Írta: Nik0nosz

Benign_Wolf33 írta:

Grievous írta: Akkor lecserélem, mert szeretem az AA-t, mikor rám száll egy cv, akkor talán jól jön :side:

Ha a kikötőben a hajó részleteinél az egeret fölé viszed és épp nem bugos, buborékablakban írja azt is.

Csatában meg ctrl-t lenyomva kurzort a HP mellett hajóra viszed(bal alsó sarokban) akkor kiír minden fontosabb adatot

Oldalmegjelenítési idő: 0.448 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.