Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 6 hónapja #28551 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Kérdés

capt_stryker írta: Haly!
Mennyia torpedó észlelési távolság?
- Érdemes-e skill + perk -t is berakni? (vagy helyette pl Atagoval a steering gears modification 3 -t?)

Attól függ mire használod, bár én megmondom őszintén semmire se raktam fel, mert vannak fontosabb skillek tőle.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #28593 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

capt_stryker írta: Haly!
Mennyia torpedó észlelési távolság?
- Érdemes-e skill + perk -t is berakni? (vagy helyette pl Atagoval a steering gears modification 3 -t?)

Tipusonként más, de vannak róla táblázatok Wiikiken, keress rá!!

Több
8 éve 6 hónapja #28811 Írta: LAC1902
LAC1902 válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok!

Nem tudom másnak is szokott-e jelentkezni a következő: csata közben egész egyszerűen megváltoztatja a rendszer a betöltött lőszertípust. Már régebben is felfigyeltem rá, de most párszor felidegesített, hogy pár km-re lévő kiforduló BB oldalába lövök egy tökéletes szalvót, aztán nézek bután, hogy mi ez a sok HE lőszer.
Ez valami opció? Ki lehet esetleg kapcsolni? Már nézegettem a beállítások között, de nem találtam.

Több
8 éve 6 hónapja #28813 Írta: matyiabagoly
matyiabagoly válaszolt a következő témában: Kérdés

LAC1902 írta: Sziasztok!

Nem tudom másnak is szokott-e jelentkezni a következő: csata közben egész egyszerűen megváltoztatja a rendszer a betöltött lőszertípust. Már régebben is felfigyeltem rá, de most párszor felidegesített, hogy pár km-re lévő kiforduló BB oldalába lövök egy tökéletes szalvót, aztán nézek bután, hogy mi ez a sok HE lőszer.
Ez valami opció? Ki lehet esetleg kapcsolni? Már nézegettem a beállítások között, de nem találtam.

Olyat már tapasztaltam, hogy az van betöltve a csata elején, amit az előző csata végén töltöttem be. Viszont azzal a jelenséggel, amit leírtál, én még nem találkoztam.

Több
8 éve 6 hónapja #28814 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem attól van B) , hanem attól, mikor a hármast nyomod le, torpedóznál, vagy megnézed a torpedó iránytávot. Utána, ha nem ügyelsz, az egyesre váltasz vissza. Betöltve még AP van, de az első sortűz után már HEt fog tölteni.
Sajnos velem is elő szokott fordulni :angry: , pontosan ugy ahogy leirtad :( , csak nézem h kigyújtottam citadella helyett...

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #28817 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Biztos, hogy nem csak torpedoról való visszaváltásnál használod az évtizedes "vissza főfegyverre, ami az 1-es gomb" berügzültséget? Nálam ez van, és utálom, meg unom...

(ez meg sikeresen megkezdett de otthagyott TAB nem frissítésének eredményeként késett)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja ledgeri által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.364 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.