Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 6 hónapja #28271 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: ibuki kapitánynak az 5. sorból mely skill érdemes felrakni, ilt mely felszereléseket kéne beszereznem hozzá? Mert így 15-16.5km-es lötávval sokra nem vittem, 30-50k sebzésekkel haltam :unsure:

Gondolom Zao lesz a cél, én Concealment Expertet választanám a helyedben. Modulok közül is a concealmentet, minél jobb camod legyen. Zaon nekem 9,7 km az észlelési táv festéssel. 18,8-ra lövök és ha lövök akkor is 15,8 km-ről látnak csak.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #28298 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Akkor majd arra rakom.
Hát, majd elválik, előbb legyen maxos, mert 15km-rel sokra nem mentem ibukival, most 16.5km-es a lötávja (összejött egy kevés pénz rá). Csak valahogy ez a rövid lötáv valahogy eddigi hajókon se tetszett az ágon, a papír test meg megszokás

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #28299 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
19.5-re emlékszem.Nelem az Ibuki láthatósága 11km volt és 17.5-19.5ig lehetett láthatalanul löni.(nem volt 5-ös szintü kapitányi skill)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 6 hónapja #28330 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

LAC1902 írta:

BigaC írta: nekem úgy állt vissza, hogy átraktam a prémbe, kiléptem a játékból, újraindítottam és fehér lett.
persze nem ártana egy ticketet nyitni, mert nemrég óta lehet ez a bug.

ÉÉÉS igen, működik! Ezer köszönet!

küldtem be ticketet, azt írta a WG, hogy ez csak vizuális probléma, attól még 100%-on fog menni a kapitány a prém hajóban, még ha pirosan is jelzi. azt nem írták, hogy javítanák ezt a vizuális problémát :)

Több
8 éve 6 hónapja #28340 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok nekem van egy kis problémám.

Ma elkezdtem játszani és ugye már aktív volt a Steven Seagal-os küldi is. Ahogy játszok nem adja hozzá a megszerzett xp-t a küldetéshez csak azok töredékét. Van aki van hasonló gondja. Főleg úgy hogy a konténeresnél jól látszik hogy ma már szereztem 11k xp-t a küldetés pedig csak 5878-at számolt el.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 6 hónapja #28345 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Gondolom alap xp-t számol, a konténeres meg mindent számol (prém bónusz, szorzó, stb)

Oldalmegjelenítési idő: 0.343 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.