Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26654 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: Ezt most tényleg komolyan kérded? :woohoo: Jól mondom, hogy csak nemrég kezdtél el onlány multis játékokkal játszani? :P

Ez az első ilyen játékom, de röhögés helyett válaszolhattál is volna. :(
Gondolom egyszer te is megkérdezted valakitől, de lehet hogy a tudással születtél, én sajna nem, ezért kérdezek.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Imre777 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Gaga
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja #26655 Írta: Gaga
Gaga válaszolt a következő témában: Kérdés
A noob...pancser, béna stb.A lemming ha sokan mentek egy irányba.

Több
8 éve 7 hónapja #26657 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

Imre777 írta: Gondolom egyszer te is megkérdezted valakitől, de lehet hogy a tudással születtél...

Nem, nem kérdezte meg, és nem is született ezzel a tudással... egyszerűen beírta a Google-ba.

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26658 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
És nem röhögtem :) ! Simán rákérdeztem egy dologra, bár szinte biztos voltam az igenlő válaszban ;)
A noob az amatőr, kezdő, tapasztalatlan, pancser játékosra mondják, de amint láthattad már, biztosan, mindenki használja, mindenkire, ha top helyen végzel, akkor is éppugy megkapod, akár az utolsóktól is :lol: . szóval nem érdemes felvenni.
a lemming meg , egy szibériai rágcsálófaj ha jól tudom :silly: , amikor nagyon elszaporodnak egy területen, elkezdenek vándorolni más vidékre, hatalmas tömegben rohannak, az elsők után. Ha valami árok, szakadék, folyó akad az utba, s az elsők beleesnek, a többi ostobán rohan s esik utánuk, ez az un. lemmingek öngyilkossága...
A játékban ez a lemmingtrain, amikor a csorda megindul egy irányba, minden mást elhanyagolva. Ilyenkor általában ugy is végzik, mint a rágcsálók... :evil:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR, Szete58, llw99, Imre777

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja #26659 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés

Több
8 éve 7 hónapja #26662 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
leopardusz, Norvégia Skandinávia (tudod, metálok, vikingek, lemmingek), nem Szibéria (jakutok, csukcsok, gulágok). :whistle:

Oldalmegjelenítési idő: 0.378 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.