Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 7 hónapja #26477 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Kérdés
Köszönöm a korrekt válaszokat!

BELEVÁGOK!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #26478 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Kérdés

Fujipapa írta: Sziasztok!

Játszik már valaki a Hindenburgal??? Mert most lehetőségem lenne megvenni free Xp-ért, úgy hogy ugranám a Roon-t!

Kinek mi a véleménye???

Mi értelme van átugrani egy T9-es hajót, ráadásul akinek van, azt mondja, hogy a Roon nem rossz vas.
A 9-es hajóval legalább van valami célja a játéknak. Inkább a fejlesztésekre költsd el és még marad is.
Azon gondolkoztam (tudom nagy szavak:) hogy mi értelme van T10-el játszani. Nincs mit megszerezni, nincs specko küldetés rá, ha rossz a csapat brutális veszteséget termelsz vele. Pár meccs után elmúlik a varázs, hiába mész jó kört, megszerzendő cél nélkül unalmassá válik és kezdesz egy új ágat.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, llw99

Több
8 éve 7 hónapja #26479 Írta: Fujipapa
Teljesen igaz minden betű amit írtál. Igazából az a nagy helyzet, hogy minden ágat elvittem már a 8-as szintre. És még is T5-ben játszom mostanában. Kaptam egy feltöltő kártyát fizetségben, elnyomtam aranyra, az XP-ből meg beváltottam fél milliót... Igazából a Német ágat azért viszem végig, hogy legyen egy nemzet kipipálva. :) Ja! Meg azért mert van rá egy jó kis kapítányom. :)

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26480 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

Imre777 írta:

Fujipapa írta: Sziasztok!

Játszik már valaki a Hindenburgal??? Mert most lehetőségem lenne megvenni free Xp-ért, úgy hogy ugranám a Roon-t!

Kinek mi a véleménye???

Mi értelme van átugrani egy T9-es hajót, ráadásul akinek van, azt mondja, hogy a Roon nem rossz vas.
A 9-es hajóval legalább van valami célja a játéknak. Inkább a fejlesztésekre költsd el és még marad is.
Azon gondolkoztam (tudom nagy szavak:) hogy mi értelme van T10-el játszani. Nincs mit megszerezni, nincs specko küldetés rá, ha rossz a csapat brutális veszteséget termelsz vele. Pár meccs után elmúlik a varázs, hiába mész jó kört, megszerzendő cél nélkül unalmassá válik és kezdesz egy új ágat.

Azért van 9-es hajó amit érdemes átugrani.....Ha teheti valaki ne szenvedjen. :) Pl sokan szidják a Dimitrijt,nem tudom milyen,nem volt még.De pl ott az Izumo,hozzá már volt szerencsétlenségem...Az Ibukit is próbáltam,az meg kb az elmegy kategória....
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja James Onedin által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 7 hónapja #26482 Írta: Fujipapa
Be is hajóztam!!! :)

Majd elválik!!!

Lefrissítem a Mac-em és nyomok is egy próba köröcskét! Csak, hogy a zsír leázzon róla... :cheer:

Több
8 éve 7 hónapja #26484 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Kérdés
Én szidtam a Dimit. az elején, de hallgattam a szakértők szavára és elkezdtem a tanácsolt stílusban játszani vele és egész megkedveltem. Az egész Orosz ág óvatosabb játékot igényel mert ha egy szigetről egy falevelet rád fúj a szél, máris oda a hp fele. (kivétel a Moszkva). Ibuki és az egész japán ág sokkal univerzálisabb, támadóbb stílust is felvehetsz vele. Most a Baltimorral szenvedek (valaki tanácsolhatna valami okosat), szó szerint utálom, még egy Myokotól is félek ha szembejön.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Oldalmegjelenítési idő: 0.394 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.