Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 7 hónapja #26500 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

Fujipapa írta: Sziasztok!

Játszik már valaki a Hindenburgal??? Mert most lehetőségem lenne megvenni free Xp-ért, úgy hogy ugranám a Roon-t!

Kinek mi a véleménye???

Nekem az, hogy free XP-ből modulokat meg egyéb felszereléseket vegyünk, ne hajókat... lényeg ami a lényeg: ha megvan az új hajó, azzal ne stockként húzzuk fel a horgonyt, hanem adjunk bele apait-anyait, és csak utána adjunk az ellennek, ami belefér.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26501 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
A Hindenburg 10-es hajó. Nincs fejlesztés.A Roon egyébként nem rosz hajó csak 1 toronyal kevesebb van elöl.Olyan Königsberg-Nünberges érzés.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 7 hónapja #26517 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Én sem kaptam semmit pedig járna néhány száz darab de ez van megszoktam már.

Több
8 éve 7 hónapja #26518 Írta: Kzoli

Benign_Wolf33 írta:

Imre777 írta: Én szidtam a Dimit. az elején, de hallgattam a szakértők szavára és elkezdtem a tanácsolt stílusban játszani vele és egész megkedveltem. Az egész Orosz ág óvatosabb játékot igényel mert ha egy szigetről egy falevelet rád fúj a szél, máris oda a hp fele. (kivétel a Moszkva). Ibuki és az egész japán ág sokkal univerzálisabb, támadóbb stílust is felvehetsz vele. Most a Baltimorral szenvedek (valaki tanácsolhatna valami okosat), szó szerint utálom, még egy Myokotól is félek ha szembejön.

A Dmitri Donskoi külsőre engem megfogott. Milyen stílusban jó? Mert TS-en szidják nagyon azt a szexi porcelán testét.

A Roon-ról pedig: Úgy tudom a T9 cruiser kategória királya. Bár nem játszottam vele, se a cirkálókért nem rajongok. Viszont a kolléga Ibukit annak ellenére, hogy cirkáló nagyon szeretem.

A Dimitri támogató hajó! nem támadni kell vele, ha nem BB támogatni a közelharc nem neki való, viszont ha ügyesen a lőtáv szélén harcolsz, akkor brutális hajó nagyon jól gyújt.

Több
8 éve 7 hónapja #26519 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

Kzoli írta: Én sem kaptam semmit pedig járna néhány száz darab de ez van megszoktam már.

Én sem kaptam 1 darabot sem,de ezt nem kellene ennyiben hagyni szerintem...

Több
8 éve 7 hónapja #26520 Írta: Kzoli
Mikor volt olyan, hogy valami úgy zajlott le ahogy kiírták? Mindig van valami bibi kisebb-nagyobb de mindig van.

Oldalmegjelenítési idő: 0.374 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.