Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #24325 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Mármint a „Ki mennyi ideig bírja” házi versenyre gondolsz? Nem hiszem, hogy az 1:40 időmmel dobogóközelben lennék... :whistle:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #24335 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés
Üdv Urak.Újabban ki dob a játék a tálcára.Vissza tudok lépni egyből,de mégis nagyon zavaró.Tippek??A segítséget előre is köszönöm!!!

Több
8 éve 8 hónapja #24336 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Nálam akkor csinált ilyent, mikor a chrome akart valamit. Valamilyen program nem fút a háttérbe ekkor, ami szeret ablakot előhozni?
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 8 hónapja #24337 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem,de most már belépni sem tudok....Most ahogy írtam,és ütöttem volna a betűt csipogott egyet a gépem.Lehet hogy beszedtem valamit???

Több
8 éve 8 hónapja #24339 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Kérdés

Bulbasaur55 írta: Sziasztok!

Nemrég kezdtem játszani ezzel a játékkal (kb 250 csata, legnagyobb hajók 3 db t5 cruiser).

Szeretnék érdeklődni, hogy esetleg tudtok-e hasonló streamereket mint wotban Quickybaby Orzanel vagy SirFoch akiktől el lehet lesni ezt-azt valamint tanulni.

Elég sötét vagyok még ebben a játékban....... :silly: :blush:

Köszönettel Bulbasuar55.

Vagy felnyomsz valami mod-ot ami segít a célzásban, vagy ráérzel a játékra. Én büszkén tartom magam a mod nélküli játékhoz...elvből. Sokáig tartott megtanulnom, hogy mikor és mire figyeljek! De amúgy az az itteni tapasztaltabb kollégák jó tanácsokat adtak régebben, esetleg olvass utána a vonatkozó topickban!

Több
8 éve 8 hónapja #24341 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Kérdés
Én azt javaslom, hogy ne kapkodj minél előbb a nagyobb tierbe, nem lóverseny , valamint tartom azt a véleményem, hogy mindenkinek más-más osztályok jönnek be, arra meg csak te tudsz ráérezni. Amúgy a youtube-on rengeteg videó van , csak írd be a hajók nevét és találsz bőven .
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Gizmo

Oldalmegjelenítési idő: 0.388 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.