Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #24436 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

ledgeri írta: vagy azt csináltad, amit, vagy nem csináltad, és valakinek hittek...

Érthetőbben légy szíves.Ez a pont valami olyasmit takar hogy elárultam a társaim helyzetét.Soha sem tettem egy játékban sem.Írtam nekik,hogy ha nem törlik az eltiltást,én fogom az összes játékukat törölni....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #24442 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Hát akkor a második amit írtam: valaki bepanaszolt, és elfogadták, és ez alapján kaptad a bant... attól független, hogy tényleg csináltad-e vagy sem...
Inkább nem "fenyegetéssel "kéne kezdeni, hanem a bizonyítékok kikérésével, amihez normális esetben jogod van! Akár beleírva, hogy ha pl képernyőmentés leszedhetik a a többiek nevét, csak lásd "mit tettél"... Ha nem akarják kiadni, akkor szeemetek.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 8 hónapja #24444 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

ledgeri írta: Hát akkor a második amit írtam: valaki bepanaszolt, és elfogadták, és ez alapján kaptad a bant... attól független, hogy tényleg csináltad-e vagy sem...
Inkább nem "fenyegetéssel "kéne kezdeni, hanem a bizonyítékok kikérésével, amihez normális esetben jogod van! Akár beleírva, hogy ha pl képernyőmentés leszedhetik a a többiek nevét, csak lásd "mit tettél"... Ha nem akarják kiadni, akkor szeemetek.

Nem fenyegetésből írtam.De sokszor már az agyamra mennek.A Wot-tal kezdték....

Több
8 éve 8 hónapja #24494 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Na de egy ilyen esetnek miként tudja bizonyítani az ellenkezőjét?

Több
8 éve 8 hónapja #24496 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Pont emiatt kellene a vádnak bizonytani...

Több
8 éve 8 hónapja #24497 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Furcsa egy valami ez és nem is igazán értem. Én kérném mi alapján hozták ezt a döntést. Persze lehet szarnak rá. De én ilyen esetben tutira törölném a játékot azért annyira nem jó hogy még, azt is elnézem miként csesznek ki velem. De mint írtam is nincs ez kitalálva rendesen, mármint a csapat gyilkos minősítés. Mi az hogy elmondta hol vannak a hajók, ez mi gyakorlatilag egy vicc látszanak a térképen stb.

Oldalmegjelenítési idő: 0.376 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.