- Köszönetek: 148
tmage írta:
Fujipapa írta: Egy nagyon gyors kérdést szeretnék feltenni mindenkinek!
![]()
Benson vagy Fletcher ??!!
Benson-t nagyon éreztem és nagyon jó köröket mentem vele. De valahogy a Fletcher nem adja...
(Igaz, még nincs meg a fejlesztett hajótest meg a torpik sem!)
Nem is értem???
Nektek mi a véleményetek??? Melyik a "játékosabb hajó?"
Szerintem inkább Fletcher, bár egyik sem igazán jó hajó. Túl kell rajtuk esni, de a Gearing-ért megéri a szenvedés...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Imre777 írta: Mindkettő jó, ha arra használod amire kell. A Fletcher a sebességtől eltekintve mindenben jobb mint a Benson, de nagy valószínűséggel az ellenfelek is jobbak lesznek. Lövésgyorsítóval, egy jól "rejtőzködő kapitánnyal élvezet a játék vele. A Gearing egy nagy csalódás lesz mindkettő után. Csak azért nem adom el mert sokat bukok rajta és hátha lesz valami specko küldetés X-esknek. Utálom, lassú, borzasztó sérülékeny. Volt olyan hogy kínomba már újraosztottam a kapitánypontokat, rejtőzködés helyett rátettem a -50%-os modul sérülést, de úgy is ugyan olyan szar volt. Bajban leszel ha összefutsz egy 9 vagy 10-es orosz rombolóval.
Grievous írta: Felraktam az extended tech tree-t, hogy megnézem ezt a francia hajót, ami bekerült. Hát, rédekes (igen, láttam róla képeket, de közelebbről nézni jobb azért)
1. Ki volt az az örült, aki 4 ágyút rakot 1 toronyba?
2. Ki találta ki, hogy csak elől legyen 2 torony
3. A repcsi jól néz ki, hogy a fülke olyan középtájt van és mögötte folytatódik a szerkeszt, megtartva a formáját
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.