Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #24083 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Kérdés

tmage írta:

Fujipapa írta: Egy nagyon gyors kérdést szeretnék feltenni mindenkinek! ;) ;)

Benson vagy Fletcher ??!!

Benson-t nagyon éreztem és nagyon jó köröket mentem vele. De valahogy a Fletcher nem adja...
(Igaz, még nincs meg a fejlesztett hajótest meg a torpik sem!) :blink:
Nem is értem???

Nektek mi a véleményetek??? Melyik a "játékosabb hajó?"

Szerintem inkább Fletcher, bár egyik sem igazán jó hajó. Túl kell rajtuk esni, de a Gearing-ért megéri a szenvedés...

Mindkettő jó, ha arra használod amire kell. A Fletcher a sebességtől eltekintve mindenben jobb mint a Benson, de nagy valószínűséggel az ellenfelek is jobbak lesznek. Lövésgyorsítóval, egy jól "rejtőzködő kapitánnyal élvezet a játék vele. A Gearing egy nagy csalódás lesz mindkettő után. Csak azért nem adom el mert sokat bukok rajta és hátha lesz valami specko küldetés X-esknek. Utálom, lassú, borzasztó sérülékeny. Volt olyan hogy kínomba már újraosztottam a kapitánypontokat, rejtőzködés helyett rátettem a -50%-os modul sérülést, de úgy is ugyan olyan szar volt. Bajban leszel ha összefutsz egy 9 vagy 10-es orosz rombolóval.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #24084 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Felraktam az extended tech tree-t, hogy megnézem ezt a francia hajót, ami bekerült. Hát, rédekes (igen, láttam róla képeket, de közelebbről nézni jobb azért)

1. Ki volt az az örült, aki 4 ágyút rakot 1 toronyba? :woohoo:

2. Ki találta ki, hogy csak elől legyen 2 torony :side:

3. A repcsi jól néz ki, hogy a fülke olyan középtájt van és mögötte folytatódik a szerkeszt, megtartva a formáját :blush:
Mellékletek:

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #24088 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Kérdés

Imre777 írta: Mindkettő jó, ha arra használod amire kell. A Fletcher a sebességtől eltekintve mindenben jobb mint a Benson, de nagy valószínűséggel az ellenfelek is jobbak lesznek. Lövésgyorsítóval, egy jól "rejtőzködő kapitánnyal élvezet a játék vele. A Gearing egy nagy csalódás lesz mindkettő után. Csak azért nem adom el mert sokat bukok rajta és hátha lesz valami specko küldetés X-esknek. Utálom, lassú, borzasztó sérülékeny. Volt olyan hogy kínomba már újraosztottam a kapitánypontokat, rejtőzködés helyett rátettem a -50%-os modul sérülést, de úgy is ugyan olyan szar volt. Bajban leszel ha összefutsz egy 9 vagy 10-es orosz rombolóval.

Nálam a Gearing jövedelmezőségével nincs gond. Persze becsúszik néha bukta, de összességében egész jól termeli a kreditet (ezen amúgy csodálkoztam is, arra számítottam hogy nagyon vinni fogja a pénzt)

A Bensonnál meg a Fletchernél a lövések ívétől mentem a falnak. A lőtávolsággal nem volt gond soha, de mire odaért a célponthoz a lövedék, az egész jó eséllyel kifordult előle. Rombolók levadászásakor pl. csak nagyon közelről tudtam érvényesülni vele. A Gearing sokkal szebben lő.

Az orosz vasakkal való összefutással kapcsolatban részben egyetértek, azok tényleg kemény csónakok, meg tudják dolgoztatni az embert. Az amcsi rombolók hátrányban vannak az oroszokkal szemben, ha mint "gunboat" üzemeltetjük őket, de mindent összevetve simán egyenrangú ellenfelek lehetnek. Egyszerűen csak ismerni kell a hajó gyengeségeit (akad bőven), és nem belemenni olyan helyzetbe, ahol ezek a gyengeségek előjöhetnek.

Persze okoskodhat meg tervezhet az ember bármit, aztán kifordul egy sziget takarásából és jön a torpedófüggöny egy Shimakaze-tól. És nem mindig férünk át a tű fokán :)

Több
8 éve 8 hónapja #24089 Írta: turanblut
turanblut válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Felraktam az extended tech tree-t, hogy megnézem ezt a francia hajót, ami bekerült. Hát, rédekes (igen, láttam róla képeket, de közelebbről nézni jobb azért)

1. Ki volt az az örült, aki 4 ágyút rakot 1 toronyba? :woohoo:

2. Ki találta ki, hogy csak elől legyen 2 torony :side:

3. A repcsi jól néz ki, hogy a fülke olyan középtájt van és mögötte folytatódik a szerkeszt, megtartva a formáját :blush:

így nem kell oldalt fordulni azért hogy az összes ágyúval tüzelni tudjál :) (mellesleg úgy gondolták így megtakarítanak pár tonna páncélt azáltal hogy kevesebb kritikus területet kell védeni)
Mellesleg a Richelieu osztályú csatahajók ugyanezek 380 mm-es csúzlikkal:) és a britek is próbálkoztak 4 ágyús tornyokkal az V. György osztálynál

Több
8 éve 8 hónapja #24092 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Csak 4 ágyúhoz kell már torony, cirkálóknál ott nem túl nagy azért az ágyúkaliber miatt (vagy egyáltalán?)

Csak kicsit furcsa így, habár az valóban jó, hogy nem kell össze vissza fordulni, Izumoval is a 3. torony miatt fordulnom kell ide-oda.

Kérdés:
Tudja valaki hogyan lehet a tech treeben az ikonokat kisebbé tenni? Sajna 1366-os felbontás (és 1280-ason) is bele szokott lógni az tech trees mód miatt a cv-k a nemzetek ikonjaiba, ilt a másik oldalt levágja az ottaniakat. Ilt most a franciák miatt a pan asia ikon lecsúszott.
1366 a max, amit be tudok állítani (laptop monitor)

Ilyen nálam most
Mellékletek:

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #24109 Írta: bluef1sh
bluef1sh válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok!

Olyan gondom lenne,hogy a játékon belül folyton a detected felirat ugrik fel a incoming helyett.Lehet ezzel kezdeni valamit vagy sikeresen rossz lett a legutóbbi patch?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja bluef1sh által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.480 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.