Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #1513 Írta: Kageoni
Kageoni válaszolt a következő témában: Kérdés
Üdv mindenkinek, pár napja kezdtem játszani, és lenne néhány kérdésem, amire nem találtam választ a fórumon.

1: Meglett az első csatahajóm a South Carolina, de nem tudok vele pontosan lőni. Lövök az egyik ágyúval, hogy bemérjem az ellenséget. A 2 lövedék pedig V alakban egymástól 2 kilométerre csapódik be, az egyik a hajó előtt, a másik mögötte. Eléggé lehetetlennek tűnik így valakit elsüllyeszteni azzal az újra töltéssel. Én csinálok valamit rosszul?

Olvasgattam leírásokat, néztem videókat a célzásról, de még mindig nem világos, mikor merre kell célozni. Van valami részletes leírás, hogy milyen sebesség, és irány mellett hova célozzak? Akár angol is jöhet, ha jól van szemléltetve.

2: Nem számít semmit a páncél? Mert akkor minek a csatahajók, csak a nagy HP miatt?
Szintén az előbbi hajóra, egy T2es cirkáló lőtt és azon kívül, hogy szinte minden lövése talált (úgy hogy közben próbáltam cikk-cakkban menni), komolyakat sebzett is.
Gondolom HE-vel folyamatosan sebzett, kb 2-3x több sebzést kaptam egy sorozatból, mint amennyit én sebeztem AP-vel. Emellett a páncélnak legalább a hajó orrán nem kellene felfogni a HE sebzést? Ehhez jön hozzá, hogy minden második sorozattal felgyújtott.

3: Melyik az a nemzet és ág ahol pontos ágyúk vannak? Illetve neten ezt meglehet találni, mert a wikin semmi sincs. Csak csatahajó és cirkáló érdekelne.

4: Van leírás arról, melyik pályán merre kellene menni az adott hajóval? Hol vannak jó fedezékek stb?

Kösz a válaszokat előre is.

Szerk: Készülődnek már magyar klánok?
Utolsó szerkesztés: 9 éve 9 hónapja Kageoni által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 9 hónapja #1516 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Üdv!

Az általad feltett kérdésekre még nincs magyar fórumokon leírás.

A tüzelést csatahajóval meg kell tanulni, ugyanúgy mint a milyen távolságra, mekkora előretartást alkalmazzunk.

Pontos ágyúk? Az nem ebben a játékban van szerintem. Ha eléred hogy a lövéseid egy harmada találjanak, már olyan jó leszel mint a valóságos csatahajókon.

Nemzet? USA csatahajók fordulékonyabbak, Japán csatahajók messzebbre lőnek,

Cirkáló hasonló helyzet. USA ágon Tier 3 cirkáló egy vadállat a szintjén. Tier 6-n szintén van egy vadállat, bár még a nyílt beta-ban nem jutottam el addig.

Több
9 éve 9 hónapja #1517 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Kérdés

Kageoni írta: ...?

1. A csatahajók ilyenek, óriási a szórásuk. Mindig célozz ahova jónak gondolod és hátha beadja (közeli célpont nagyon macerás).
1a. Változó. Az amerikai csathajók pl. lapos szögben lőnek és érzésem szerint hamarabb oda is ér a lövedékük. A japánok viszont messzebb lőnek de nagy ívben, velük nehezebb eltalálni a célt.
2. Sokat számít a páncél, bár a modellezése még nem végleges. Például: ha cirkálóval AP-val lősz egy csatahajót, simán lepattan vagy minimálisat sebez, Visszafelé meg nagyjából viszontlátásra (már ha eltalálod és beadja a random - AP-val!).
3. NEm nemzet függő, inkább osztálytól függ. A csatahajók nagyon szórnak, ez valami balansz lehet náluk. A cirkálók már sokkal jobbak, a rombolókkal meg úgysem fogsz sokat lőni az ágyúval...
4. Még nincs ilyen leírás, de a "fedezék" dolgot felejtsd el. Ez nem a WoT. Itt mindig mozogni kell a hajóval. Hogy miért, azt nagyon hosszan ecsetelhetném, de ez a lényeg. :-)

Több
9 éve 9 hónapja #1525 Írta: Kisokka
Kisokka válaszolt a következő témában: Kérdés
A repülőrajokat hogy is kell csoportba osztani? Valahol olvastam, hogy lehet, csak már nem tudom hol.

Több
9 éve 9 hónapja #1526 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Egérrel teszel köréjük egy négyzetet ha jól emlékszem.

Több
9 éve 9 hónapja #1527 Írta: Kisokka
Kisokka válaszolt a következő témában: Kérdés

Trucker39 írta: Egérrel teszel köréjük egy négyzetet ha jól emlékszem.

Ez eddig oké, mint bármelyik rts-nél. Csak valahol azt olvastam, hogy be lehet őket csoportba is osztani(mint bármelyik rts-nél), hogy ne egy rajt, hanem az egész csoportot irányítsam a térkép másik feléről.

Oldalmegjelenítési idő: 0.435 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.