- Köszönetek: 8
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Van ráció abban, amit mondasz, bár nagyon esetlegesnek érzem a magyarázatot. Ez legtöbbször a csata elején jelent talán előnyt, amikor még nem lőttél, még csak helyezkednek a hajók, és kapsz egy detectet. Onnantól kezdve, hogy elkezdesz puffogtatni teljesen felesleges. Talán még meccs vége felé 2-3 hajónál, amikor elég idő eltelt már azóta, hogy utoljára lőttél, és pár hajó úszkál már csak a mapon távol tőled, akkor jöhet még jól. Szerintem sok rá az az egy pont, de ízlések és pofonok, értem a használati okot mindenesetre.Kisokka írta: Egyszerű oka van, a rombolók miatt. Ha nincs 8-10 km-en belül semmi és mégis detecteltek, akkor egy romboló van a közelemben
OKtató és egyéb videók alapján nekem az jött le, hogy ezt így is érdemes csinálni:) Mármint a 15-20km-es lőtáv engedi, hogy hátulról szórakozz, ráadásul a torpedóktól is némileg védve vagy. Engem is süllyesztett már el csapattárs nem egyszer, a torpedzósást meg kell tanulni, talán ezért is vagyok egyelőre főleg DD vonalon, mert kihívás.harckocsizoo írta: Ezek után meg biztos leszokom arról, hogy "nagy" hajóval az első sorba menjek küzdeni.
Persze,hisz a következő skill jelzi ha tüzelnek rád.Egyből koppig tekerem a kormányt.Még csatahajóval is ki tudsz fordulni egy nagytávolságból leadott sortűz elől.Lehet hogy bolondnak néztek,de én minden vasat belámpázok.Kisokka írta: Ezért mondtam, hogy én így adtam rá, aztán másnak mi számít, az az ő dolga. Nem csak az elején számít, nagyon sokszor van az, hogy a közeledben nincs is ellenség, max elvétve, mert ott vannak a másik oldalon egy kupacban. Nekem nem hiányzik, hogy egy sziget mögül rámküldje úgy a torpikat, hogy az utolsó pillanatban veszem észre.
Egyébiránt, rombolóval sokszor veszem észre, hogy más cirkálók is használnak majrélámpát. Hiába kerülök meg egy csatahajót, ha kiszúrok egy cirkálót, szinte azonnal felém fordul. Szerintem sokat számít.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.