Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 4 hónapja #1450 Írta: HUN_Bear
HUN_Bear válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Ha kérdezős topic: milyen skilleket érdemes adni a BB kapitánynak? Myoginál vagyok, most van egy javítás gyorsító (vagy mi az első sorból), meg egy ágyú forgatást segítő (2. sor)

Nekem van rajta másodlagos fegyverzetnél az első, tehát, hogy a légvédelem ami csatahajónál szerintem fontos, hajó javítási képességek is fontosak és a következő nekem a torpedó észlelési távolságának a növelése lesz.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #1493 Írta: Kisokka
Kisokka válaszolt a következő témában: Kérdés
Sok ilyen map van a játékban?

Meg a lényeg. Van arra lehetőség, hogy megcseréljem a lőszertípust a dokkban? Elég zavaró, hogy mindig a HE van elöl, amiről rendszeresen megfeledkezek.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja Kisokka által.

Több
9 éve 4 hónapja #1500 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Összesen ez az egy volt zárt beta-ban. Nem egy fantázia dús térkép.

Több
9 éve 4 hónapja #1506 Írta: Kisokka
Kisokka válaszolt a következő témában: Kérdés

Trucker39 írta: Összesen ez az egy volt zárt beta-ban. Nem egy fantázia dús térkép.

Láttam már korábban képet róla, de ezt ma lőttem. Hát elég furcsa egy map :cheer: Ebből egy is elég tán :lol:

Több
9 éve 4 hónapja #1508 Írta: hadtjuk
hadtjuk válaszolt a következő témában: Kérdés

Kisokka írta:

Trucker39 írta: Összesen ez az egy volt zárt beta-ban. Nem egy fantázia dús térkép.

Azért örülj neki, hogy BB-vel kerültél ide. Én rombolóval kaptam… Egyébként a BB-s csaták nagy része az nyílt óceánon volt, így ez a pálya teljesen rendben van. Meg aztán a nagy hajóknak is kell kedvezni.
Jut eszembe: Mért van az, hogy a csatahajó/hordozó arány 5-10:1? Ennyire nehézkes a kezelése? (Még nem értem el a 4 tier-t.)

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #1510 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem dehogy. A baj az, hogy sokan azt hiszik, hogy ha egy csatahajó hídjáról látják a csatát (direkt nem írom, hogy részt vesznek, mert csata végén a 70-100 pont, amit szereznek az semmi), akkor milyen nagy fiúk is lettek. Pár csata után, ahol sorra kilövik őket, meg megy a sírás, hogy milyen OP mindenki más hajója, csak ő hajójuk nem az.

Attól mert valami egy lövéssel nagyot sebez, még nem lesz sebezhetetlen. A fél perces töltési időt is elfelejtik gyakran a népek.

Nagyon sok türelem, jó csapat (szakasz), rengeteg gyakorlás és nem utolsó sorban szerencse kell a csatahajókhoz.

A cirkálókkal kicsit könnyebb a helyzet. kezdő játékosoknak inkább azt ajánlanám. Rombolót semmiképpen. Az nem segítség a csapatnak, hogy előre száguld valaki a rombolóval és 3 perc múlva már el is van süllyesztve.

A repülőgép hordozóra meg olvasom, hogy milyen könnyű vele jó teljesítményt nyújtani, meg OP, meg ilyenek.
Erre csak azt tudom írni, ki kell fejleszteni, menni vele csatákat és már nem is tűnik annyira OP-nak a dolog.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja Trucker39 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor

Oldalmegjelenítési idő: 0.405 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.