Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja #15283 Írta: Alex1966
Alex1966 válaszolt a következő témában: Kérdés
Egy újabb kérdés...ez már nem tudom milyen probléma.....
A gépeim felszállnak...és maguktól jelölik ki a célpontot...úgy értem...
ahová küldeni szeretném őket...jelzik hogy oda automatikusan dobják a bombát...
vagy...a torpedókat...bármit csinálok...néhány csatában ez megy...és semmit
sem tudok ellene tenni...
Lelövik a vadászaim...mert képtelenek harcolni...és elveszítem a többi gépem felét...
még mielőtt csatázhatnék...ez abszurdum.......
Mi a manót lehet ezzel kezdeni...???

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #15284 Írta: Shavius
Shavius válaszolt a következő témában: Kérdés
Üdvözletem! Számomra már harmadik napja nem elérhető a szerver. Tud valaki valami infót erről esetleg? Bár a wows üzletpolitikájába belefér hogy a hosszú hónapok "fáradtságos" mégis eredménytelen munkáját a szervergépeikkel is kipihentetik.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Shavius által.

Több
8 éve 9 hónapja #15286 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Az EU-szerver megy.

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #15288 Írta: Shavius
Shavius válaszolt a következő témában: Kérdés
Hát sajnos nekem, mint mondtam már harmadik napja nem hajlandó bejelentkezni :/ Pedig már újra is telepítettem. Lehet hogy a WG megorrolt a nem gyengén dühös hangvételű levelemre amiben hosszasan kritizáltam a játékmenet és a hajók unfair beállításait. Ugyanakkor méltató szavak is voltak abban a levélben, persze angolul írtam talán ez lehetett a baj :D Vagy az FAQ-t Fuck you-nak értelmezték :D
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Shavius által.

Több
8 éve 9 hónapja #15298 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Melyik szerverre van accountod? Melyik clienst töltötted le? Általában ezekkel szoktak lenni a problémák.

Több
8 éve 9 hónapja #15309 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

Shavius írta: Hát sajnos nekem, mint mondtam már harmadik napja nem hajlandó bejelentkezni :/ Pedig már újra is telepítettem. Lehet hogy a WG megorrolt a nem gyengén dühös hangvételű levelemre amiben hosszasan kritizáltam a játékmenet és a hajók unfair beállításait. Ugyanakkor méltató szavak is voltak abban a levélben, persze angolul írtam talán ez lehetett a baj :D Vagy az FAQ-t Fuck you-nak értelmezték :D

Lehet bannoltak a leveledért? :D

Amúgy nem tudnak angolul. Ha nem konkrétan angol anyanyelvű olvasta, akkor halvány lila fingjuk sincs miről szolt a levél és nem is foglalkoznak vele tovább.

3x írtam nekik vissza mire egy angol válaszolt és sűrűn kért bocsánatot hogy nem értették az amúgy tisztán és elsőre általa megértett problémámat(Angliában élek, ezert nincs nyelvi nehézségem), amit volt szívesen utána részletes válaszban ecsetelni nekem(persze nesze semmi fogd meg jól formában) hogy mi is történik.

Ajánlom a nemet, lengyel, angol, spanyol nyelvek együttes használatát levélben/ticketben.

Hogy ne legyen OFF, újratelepítésnél lehet nem engedted át a tűzfalon a WoWs-t(?).

Oldalmegjelenítési idő: 0.411 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.