Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja #15462 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
sokan panaszkodnak lag-ra a patch bejelentésnél.
nekem is gyakori, hogy normál 30-40msec, aztán úgy pár másodpercenként nagyon felugrik, az egész játék szaggatott.
löveggel nem is tudtam lőni este, csak rombolóztam egyet...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #15470 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Kérdés
Akkor nem csak nálam van a hiba lag és szaggatás terén :( Ugyan azok mennek, mint ezek előtt és akkor nem volt gondom. És azt is sokszor csinálja, hogy mikor ráközelítettem ellen hajójára, a célzó kereszt oldal irányba el-el ugrik (teszteltem, hogy én mozdítom-e be, de ha az egeret gyorsan ide-oda mozgatom, akkor sem csinálja ezt, valamint mikor ugrál a célkereszt, a kurzornál a zöld kör, ami a lövegek helyzetét jelöli, az marad a helyén, míg ha manuálisan "rángatom" az egeret, főleg csatahajók esetén akkor a lövegek késéssel követik csak a kurzort). Sok lövésem ment így a levesbe, mikor már be volt lőve a cél előretartása, majd a lövés pillanatában elmászott a célzókör. Egyre több a bosszantó hiba a játékban. Mikor zárt bétában volt a játék, sokkal játszhatóbb volt az egész, azóta csak folyamatosan romlik.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: geotigris9

Több
8 éve 9 hónapja #15472 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés

tyer82 írta: Akkor nem csak nálam van a hiba lag és szaggatás terén :( Ugyan azok mennek, mint ezek előtt és akkor nem volt gondom. És azt is sokszor csinálja, hogy mikor ráközelítettem ellen hajójára, a célzó kereszt oldal irányba el-el ugrik (teszteltem, hogy én mozdítom-e be, de ha az egeret gyorsan ide-oda mozgatom, akkor sem csinálja ezt, valamint mikor ugrál a célkereszt, a kurzornál a zöld kör, ami a lövegek helyzetét jelöli, az marad a helyén, míg ha manuálisan "rángatom" az egeret, főleg csatahajók esetén akkor a lövegek késéssel követik csak a kurzort). Sok lövésem ment így a levesbe, mikor már be volt lőve a cél előretartása, majd a lövés pillanatában elmászott a célzókör. Egyre több a bosszantó hiba a játékban. Mikor zárt bétában volt a játék, sokkal játszhatóbb volt az egész, azóta csak folyamatosan romlik.

Sajnos teljesen egyet kell értenem veled gettó ugyan ez nálam is!

Több
8 éve 9 hónapja #15474 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Kérdés
Én tegnap pont a laggolás miatt felsem mentem. Mivel főleg bb-vel vagyok így élvezhetetlenné válik a játék számomra.

Biztos hogy nem nálam van a probléma mert pl Diablo 3 max grafikán no szaggatás. Szóval nem tudom mi lehet most a WG-vel.

De bízom benne hogy orvosolják a hibát.

Több
8 éve 9 hónapja #15494 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: magyarítás..
Üdv,,lessz majd ujjab magyarítás felrakva? :) ill nem tudja valaki nem tervezik a fejlesztök magyar nyelvet berakni? nincs semmi bajom az angol verzióval de magyar is lenne jobb lenne :silly:

Több
8 éve 9 hónapja #15499 Írta: bela455
bela455 válaszolt a következő témában: magyarítás..
Regi jo.

Oldalmegjelenítési idő: 0.398 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.