Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja #15168 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés

Andrej72 írta: Nincs valami guide, hogy hogyan kell a wows replayből valamilyen tárolható videó formátumot készíteni? Pl. avi vagy ilyesmi.

Most így hirtelen: Link

Tessék beírni a keresőbe és rengeteg magyar segítséget találsz különböző felvevő programokhoz.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #15170 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

Andrej72 írta: Nincs valami guide, hogy hogyan kell a wows replayből valamilyen tárolható videó formátumot készíteni? Pl. avi vagy ilyesmi.

Ha a géped kisebb teljesítményű, szerintem érdemi megoldás lehet a Replay-t felvenni képernyő rögzítő programmal, ugyanis a játékodat úgy már nem befolyásolja, és nem veszel fel hatalmas méretű fájlokat a merevlemezedre "feleslegesen", ugyanis nem biztos, hogy minden csata kell neked.
Ugyanis egy-egy videó lehet akár több gigabyte is, a replay nagyjából viszont csak 1,5 megabyte.

Lehet a külső program pl Bandicam, Fraps...stb.
Nekem a Fraps-szal 52-58 fps-röl visszaesik 25-38 közé. Játék közben zavaró lenne, de replay-nél már nem. Így tudsz avi-t, mp4-et, mkv-t készíteni vagy éppen az adott program amit támogat.

Több
8 éve 9 hónapja #15212 Írta: Alex1966
Alex1966 válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok!

Egy kérdés.....
Szakaszban miért nem lehet 2 hordozóval játszani? Ha már összehoz másik hordozóval
és párban játszható...úgymond...és az ember idegbajt kap a balfasz még véletlenül
sem segítőkész pártól...legalább ez engedtessék meg.......
Ahogy az ember a barátait megválogathatja...itt is nagy segítség lenne.....
Tételezzük fel hogy ezt nem orvosolják...akkor abban tudna-e segíteni valaki...
hogy más formában...lehet-e 2 hordozó egy csatában...ne felejtsük el...van kivel
összhangban játszani........:) ne a gép generáljon baromságokat.....
Köszönöm.....

Alex!

Több
8 éve 9 hónapja #15213 Írta: jyfz
jyfz válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok!

Furcsa problémával találtam szembe magam a játékban. Ahogy belépek a játékba, onnan a bal egér kattintás és megnyílik a menüpont nem működik, akkor tudok bejelentkezni, csatlakozni, ha mindkét egérgombot egyszerre megnyomom. Játék alatt automatikusan tüzel, csak tüzelés alatt tudok belépni a löveg nézetbe, csak akkor hagyja abba a folyamatos lövéseket, ha az adott sorozat után egy jobb egérgombot nyomok, különben ész nélkül lövöldöz minden hajómmal.
A vicces az, hogy régóta játszok és ilyet még nem láttam, mielőtt valaki azt állítaná, hogy elgurult a gyógyszer.
Azóta újratelepítettem a játékot, hátha elszállt valami, nos nem, ugyanúgy megvan. Mondanom sem kell, hogy minden más program megfelelően működik, csak ebben a játékban tapasztalom a problémát. Opcióknál az irányítás gombok alapértelmezettek, nincs elállítva semmi.

Valaki látott esetleg hasonlót, megoldás?

Több
8 éve 9 hónapja #15218 Írta: AtuqShaman

Alex1966 írta: Sziasztok!

Egy kérdés.....
Szakaszban miért nem lehet 2 hordozóval játszani? Ha már összehoz másik hordozóval
és párban játszható...úgymond...és az ember idegbajt kap a balfasz még véletlenül
sem segítőkész pártól...legalább ez engedtessék meg.......
Ahogy az ember a barátait megválogathatja...itt is nagy segítség lenne.....
Tételezzük fel hogy ezt nem orvosolják...akkor abban tudna-e segíteni valaki...
hogy más formában...lehet-e 2 hordozó egy csatában...ne felejtsük el...van kivel
összhangban játszani........:) ne a gép generáljon baromságokat.....
Köszönöm.....

Alex!

Nem lehet, mert az túlon-túl OP(overpowered), túl erős lenne, (kb) mindenkit lesöpörnének. Bar ez a lehetőség adott HA összejátszol a másikkal, megvan amit akarsz, de ezt WG is tudja hogy ritka.
Bár volt rá szerencsére példám. Kisegítettük egymást a másik hordozóval, könnyen is győztünk és ott voltunk a lista előkelő helyein .
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #15219 Írta: AtuqShaman

jyfz írta: Sziasztok!

Furcsa problémával találtam szembe magam a játékban. Ahogy belépek a játékba, onnan a bal egér kattintás és megnyílik a menüpont nem működik, akkor tudok bejelentkezni, csatlakozni, ha mindkét egérgombot egyszerre megnyomom. Játék alatt automatikusan tüzel, csak tüzelés alatt tudok belépni a löveg nézetbe, csak akkor hagyja abba a folyamatos lövéseket, ha az adott sorozat után egy jobb egérgombot nyomok, különben ész nélkül lövöldöz minden hajómmal.
A vicces az, hogy régóta játszok és ilyet még nem láttam, mielőtt valaki azt állítaná, hogy elgurult a gyógyszer.
Azóta újratelepítettem a játékot, hátha elszállt valami, nos nem, ugyanúgy megvan. Mondanom sem kell, hogy minden más program megfelelően működik, csak ebben a játékban tapasztalom a problémát. Opcióknál az irányítás gombok alapértelmezettek, nincs elállítva semmi.

Valaki látott esetleg hasonlót, megoldás?

Periféria hiba talán.
Próbáld meg kicserélni egeret, billentyűzetet egyenként, ha asztali gép.
Ha laptop, akkor találd meg a módját hogy lehet egérpadot billentyűt letiltani és dugj rá vezetékest, ami biztos hogy jó.
Apropó, ha laptop, lehet hogy az egérpadon tenyerelsz csak nem veszed észre.

SZERK: Ja nézd meg a Windows beállításokban hogy az egér jobb vagy balkezes beállításokon van, ez is lehet a kattintasz de nem működik probléma-bár a folyamatos tüzelésé nem.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja AtuqShaman által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.381 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.