Most így hirtelen: LinkAndrej72 írta: Nincs valami guide, hogy hogyan kell a wows replayből valamilyen tárolható videó formátumot készíteni? Pl. avi vagy ilyesmi.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Andrej72 írta: Nincs valami guide, hogy hogyan kell a wows replayből valamilyen tárolható videó formátumot készíteni? Pl. avi vagy ilyesmi.
Alex1966 írta: Sziasztok!
Egy kérdés.....
Szakaszban miért nem lehet 2 hordozóval játszani? Ha már összehoz másik hordozóval
és párban játszható...úgymond...és az ember idegbajt kap a balfasz még véletlenül
sem segítőkész pártól...legalább ez engedtessék meg.......
Ahogy az ember a barátait megválogathatja...itt is nagy segítség lenne.....
Tételezzük fel hogy ezt nem orvosolják...akkor abban tudna-e segíteni valaki...
hogy más formában...lehet-e 2 hordozó egy csatában...ne felejtsük el...van kivel
összhangban játszani........ ne a gép generáljon baromságokat.....
Köszönöm.....
Alex!
jyfz írta: Sziasztok!
Furcsa problémával találtam szembe magam a játékban. Ahogy belépek a játékba, onnan a bal egér kattintás és megnyílik a menüpont nem működik, akkor tudok bejelentkezni, csatlakozni, ha mindkét egérgombot egyszerre megnyomom. Játék alatt automatikusan tüzel, csak tüzelés alatt tudok belépni a löveg nézetbe, csak akkor hagyja abba a folyamatos lövéseket, ha az adott sorozat után egy jobb egérgombot nyomok, különben ész nélkül lövöldöz minden hajómmal.
A vicces az, hogy régóta játszok és ilyet még nem láttam, mielőtt valaki azt állítaná, hogy elgurult a gyógyszer.
Azóta újratelepítettem a játékot, hátha elszállt valami, nos nem, ugyanúgy megvan. Mondanom sem kell, hogy minden más program megfelelően működik, csak ebben a játékban tapasztalom a problémát. Opcióknál az irányítás gombok alapértelmezettek, nincs elállítva semmi.
Valaki látott esetleg hasonlót, megoldás?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.