- Köszönetek: 53
vcsaba1968 írta: Bázis pontok foglalása ill visszafoglalása rengeteg xp-t ad és ha egyedül csináltad akor egyedül kapod.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
KimiFan írta: North Carolinára melyik 2 millió pénzes fejlesztést érdemes rátenni a kettő közül?
Mesi0 írta: azt megtudnátok mondani, hogy game replay-ket hol lehet találni és hogy lehet megnézni??
Köszi
Königsbergnek olyan papírhajó feelingje van, bekapok pár lövést és már süllyed is, talán replayból tanulok valamit...Nurnberg strapabíróbb lesz kicsit? Valahol olvastam, hogy csata után a szerelés költségbe kerül, ez automatikusan történik , vagy nekem kell "kezdeményezni" vagy csak félre olvastam?
Mesi0 írta: azt megtudnátok mondani, hogy game replay-ket hol lehet találni és hogy lehet megnézni??
Köszi
Königsbergnek olyan papírhajó feelingje van, bekapok pár lövést és már süllyed is, talán replayból tanulok valamit...Nurnberg strapabíróbb lesz kicsit? Valahol olvastam, hogy csata után a szerelés költségbe kerül, ez automatikusan történik , vagy nekem kell "kezdeményezni" vagy csak félre olvastam?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.