Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12260 Írta: Dr.OGA
Dr.OGA válaszolt a következő témában: Kérdés

vcsaba1968 írta: Bázis pontok foglalása ill visszafoglalása rengeteg xp-t ad és ha egyedül csináltad akor egyedül kapod.

Ja... akkor viszont meglesz, hogy melyik volt az a csata... mert ma visszanéztem azt a 13 Mutsuki-s Replay-t, amit még vissza tudtam és találtam egy olyat ami egész szép kör, volt, de valamiért nem készítettem Screen Shoot-okat az eredményről... :( nem tudom miért maradt ki, pedig mindig szoktam, ha szép az eredmény...
És volt ott 3 bázis védés, meg 2 teljes bázis foglalás egyedül... (az egyik visszafoglalás volt) + az a 110000-nyi sebzés...

Kár, hogy a Replay file-ok nem őrzik meg a csata végeredményének ezeket az adatait... (mármint, hogy mennyi XP-kaptál, mennyit sebeztél stb...)

Hát ez így most kicsit bosszantó, hogy nincs Screen Shoot-om erről a csatáról :(
Mert valószínűleg akkor ez lesz az...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Dr.OGA által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #12280 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Kérdés
North Carolinára melyik 2 millió pénzes fejlesztést érdemes rátenni a kettő közül?

Több
8 éve 10 hónapja #12283 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

KimiFan írta: North Carolinára melyik 2 millió pénzes fejlesztést érdemes rátenni a kettő közül?

hát, az egyik azt tudja, hogy a feléd tartó torpedókat messzebbről látod meg, a másig meg hogy 16km helyett csak 14-ről látnak, kivéve harci szituácioban, mert ha elpukkantod az agyukat utána még 20 másodpercig ez olyan 19-20km korul mozog... vagy meg tobb :)

cirkálónál, aminél a kisebb lőtáv miatt fontos lehet az észrevétlen megközelítés, egyáltalán nem egyértelmű a dolog, Atagon nekem az álca van
10,7 km spot távolság az nagyon kellemes...

de az NC-vel nem fogsz lopakodni szerintem :)

• Mesi0
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12284 Írta: Mesi0
Mesi0 válaszolt a következő témában: Kérdés
azt megtudnátok mondani, hogy game replay-ket hol lehet találni és hogy lehet megnézni??
Köszi

Königsbergnek olyan papírhajó feelingje van, bekapok pár lövést és már süllyed is, talán replayból tanulok valamit...Nurnberg strapabíróbb lesz kicsit? Valahol olvastam, hogy csata után a szerelés költségbe kerül, ez automatikusan történik , vagy nekem kell "kezdeményezni" vagy csak félre olvastam?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Mesi0 által.

Több
8 éve 10 hónapja #12287 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Kérdés

Mesi0 írta: azt megtudnátok mondani, hogy game replay-ket hol lehet találni és hogy lehet megnézni??
Köszi

Königsbergnek olyan papírhajó feelingje van, bekapok pár lövést és már süllyed is, talán replayból tanulok valamit...Nurnberg strapabíróbb lesz kicsit? Valahol olvastam, hogy csata után a szerelés költségbe kerül, ez automatikusan történik , vagy nekem kell "kezdeményezni" vagy csak félre olvastam?

Ahhoz, hogy Neked legyenek visszajátszások, azt be kell kapcsolnod. Itt megtalálod a lépéseket. Visszanézni úgy tudod őket, hogy amit betett valaki linket, azt letöltöd, Majd társítod a wows.exe-vel. Fontos, hogy ilyenkor ki legyél lépve a játékból.

Sajnos a cirkálókról nincs infóm.... A hajó javítása és a lőszerkészlet feltöltése automatikus, a pénz értéke azonnal levonódik a csata után. Ezért van az néha, hogy tier 9-es hajóknál, hogy még rá kell fizetned.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mesi0

Több
8 éve 10 hónapja #12289 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Mesi0 írta: azt megtudnátok mondani, hogy game replay-ket hol lehet találni és hogy lehet megnézni??
Köszi

a Nürnbergnek remek páncélja van, mondjuk a Karsruhehoz képest...
remek német acél, jó vastagon. Kiválóan véd bárki próbáll rád lőni nyíllal - ha ezt elég messziről teszi - bár a nagyobb kavicsok okozhatnak kihívást...

magasabb tierben megy mint a Königsberg, de reméllem örülsz neki, hogy az ellenfelek magasabb kalibere semmiféle kihívást nem fog jelenteni, amennyiben nem próbálnak rád lőni, a pán...

Nürnberg arra jó, hogy majd 20km-ről tudsz mellélőni, gyakorold a Königsberggel a lőtáv határán való célbalövést, nem mondanám rossz hajónak, de a König tier5-ben jóval erősebbnek tunik mint a Nurnberg tier6-ban...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Oldalmegjelenítési idő: 0.355 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.