Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 10 hónapja #12302 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Kérdés
Üdv. mindenkinek, szeptember vége óta szenvedélyem a WoW, csak most regisztráltam és szólok hozzá, eszerint újoncnak számítok.
Pár szavas bemutatkozás:
Cirkálók terén az elnyertek közül az Aoba és a Nürnberg, a megvásároltak közül az Atago a legnagyobb Tier-ű hajóm, ill. most izmosítom a C Omahámat egy Cleveland reményében.
Az Atago nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a kezdeti jó szereplést követően mindegyre elsüllyedek vele és nagyon meguntam a mínuszban játszást.
Stabilan még csak az V-VI Tier-ekkel játszom, co-op csatában.
Rangért vívott csatában a 15-ös szintet értem el, tehát elég gyenge vagyok. :)

Meg szeretném kérdezni, hogy az itt szereplő neveink mellett lévő rangokat/rangjelzéseket hol és hogyan lehet elérni?

Hálás köszönettel G.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12303 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta: ...
a Nürnbergnek remek páncélja van, mondjuk a Karsruhehoz képest...
remek német acél, jó vastagon. Kiválóan véd bárki próbáll rád lőni nyíllal - ha ezt elég messziről teszi - bár a nagyobb kavicsok okozhatnak kihívást...

Mondjuk ne feledkezzünk meg a bukósisakos bogarakról sem, melyek közül a gyorsabbak, még a citadellát is átütik.... (hosszában is):evil:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Get200, Gneisenau67

Több
8 éve 10 hónapja #12311 Írta: dbodor
dbodor válaszolt a következő témában: Project R
Sziasztok!

Nekem olyan problémám lenne, hogy épp most csináltam meg a gyöngy gyüjtögetésben szereplő két küldetést ( 15 nyert csata csatahajóval és 100k XP) és az eredménynél a weblapon 0-t mutat a nyomonkövető csík mindkét esetben. Mi a baj ilyenkor vagy van megoldás?

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12312 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Gneisenau67: Üdv az oldalon! A rangjelzéseket, mint más, szakmai fórumokon, a hozzászólásaid száma határozza meg. Bizonyos számú hozzászólás után a Fórum motorja automatikusan előléptet a következő rangba.

Ez alól kivétel az oldalt üzemeltető rangjelzése (Admin), valamint az ún. adományozott rangjelzés. Ezen az oldalon mondjuk ilyet nem találsz.
Ezen kívül a moderátori jogokkal rendelkező fórumtagoknak van külön rangjelzése.

Szerk.: Közben megnéztem a profilodat. Több mint ezer csata coop-ban nem semmi. Kár hogy abban a módban alig fizet.

dbodor: Valószinüleg az történt, hogy az oldal még nem frissült. magam is találkoztam már a problémával. A helyett, hogy újra indítottam volna a böngészőt, mérgemben mentem még egy csatát, ami persze már felesleges volt. Mindössze csak a weboldalra kellett volna várnom kis időt.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Trucker39 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Több
8 éve 10 hónapja #12314 Írta: dbodor
dbodor válaszolt a következő témában: válasz
Köszönöm a válaszodat majd megnézem akkor később! (Amugy coop-ban csak 15 csatám van ha minden igaz, a nevem a játékban dbodor21)

Több
8 éve 10 hónapja #12316 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Kérdés
Köszönöm szépen a szakszerű, informatív választ és külön köszönöm a csatáim száma miatti méltatást.

Üdv. G.

Oldalmegjelenítési idő: 0.406 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.