Csak egy gyors kérdés...

• Mesi0
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #11908 Írta: Mesi0
Mesi0 válaszolt a következő témában: Kérdés
A Königsberggel repsztek és mondjuk lövök egy teljes sorozatot a három toronyból a hajó hossztengelyétől balra 45fokban, előre. Utána meg akarom áldani az ellent ugyan ebben a szögben, csak a jobb oldalon...A hátsó tornyok ahelyett, hogy fordulnának balról jobbra 90 fokot, inkább balra nagy ívben fordulnak 270 fokot... ez mi? ...csoportos öngyilkosság??

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11912 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem hiszem. Valószínűleg a tornyok nem 360 fokban forgathatók. A hátsó tornyoknak úgymond a forgás közepe hátrafelé van, míg az első toronyé meg értelem szerűen előre tengely irányban.

Több
8 éve 10 hónapja #11914 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Königen a 2. torony nem is tud annyira fordulni, mint a legutolsó a felépítmény miatt (pontosabban a pár kis vacak miatt, ami a toronytól nem messze van). Wowsban nincs olyan toronymozgás úgy tudom, hogy 360 fokos lenne.

Én nem néztem ezt a kis eventet, hogy kaptam-e valamit, de 57 valahogy összejött (küldike nem néztem, de pár heti meglett csinálva).
Összben +400k-nál áll az állás.
Kamikaze így adatok alapján egy Minekaze lesz, prémben, hasonlóan a Fujinhoz (2 aa ágyú, aminek semmi haszna)

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11919 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Kérdés

Mesi0 írta: A Königsberggel repsztek és mondjuk lövök egy teljes sorozatot a három toronyból a hajó hossztengelyétől balra 45fokban, előre. Utána meg akarom áldani az ellent ugyan ebben a szögben, csak a jobb oldalon...A hátsó tornyok ahelyett, hogy fordulnának balról jobbra 90 fokot, inkább balra nagy ívben fordulnak 270 fokot... ez mi? ...csoportos öngyilkosság??

A hajók 95%-nál a tornyok nem fordulnak 360 fokot, a hajó felépítménye és a lövegtornyok kialakítása/elrendezése miatt. Ennek számos oka van, hogy miért így alakítják/alakították ki őket.

Egyik fő ok lehet, a méret csökkentés és ezáltal a sérülékenység és a súlycsökkentés azáltal, hogy a hajó fő páncélzatának kiterjedését minimalizálni lehet úgy, hogy az ágyúkat csoportokba rendezik minimális távolsággal egymástól. Ezért az egyes torony csoportokat egy lőszerraktárból lehet, minimális szállítási távolsággal, ellátni. Továbbá beleszól az is, hogy a hajónak vannak olyan szükséges berendezései és részei/részegységei melyeket nem lehet a törzsbe rejteni így ezekhez valamilyen felépítményre van szükség. (Parancsnoki, irányítási, kommunikációs helységek, távolságmérők, kommunikációs berendezések, radar, stb. stb)

Általánosságban elmondható, hogy a hajó elején lévő tornyok előre, míg a hátulján lévők, hátrafelé néznek és tüzelnek. Amennyiben hajó hossztengelyét 0 Foknak tekintjük, úgy nagy általánosságban, az ágyúk kb. 110-140 fokban képesek tüzelni, mind jobbra, mind balra.
Természetesen, mind a kialakítást, mind a tüzelési szöget tekintve, vannak ettől eltérőek is.

De azt hittem, hogy ha már eddig a szintű hajóig eljutottál, akkor ez már nem kérdés és újdonság. De sebaj, jobb később, mint soha… :P :silly: ;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mesi0

Több
8 éve 10 hónapja #11926 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés
Azért egy kicsit zavar, hogy T3/T4 is kell a gyöngyözéshez, nyertem egy Emdent, de ezért nem veszek még két hajót..
Viszont köszönöm, hogy közvetve rábeszéltetek a Königre, ez egy állat! Szegény Omaha ment is a levesbe miatta :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, zstorok75

Több
8 éve 10 hónapja #11931 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem kell azért venned. Ha jól számoltam, olyan 125 db gyöngyöt lehet hetente összeszedni, ha mindent megcsináltál. Az sajnos nem derül ki, hogy minden küldetés, vagy csak a külön kiemelt (heti) küldetések ismételhetőek. A lényeg, hogy 150+ gyöngyöd legyen a végére, mert csak azok vesznek részt a hajó sorsoláson.

Azt ugye mindenki értette a szövegből, hogy nem automatikusan jár egy darab premium romboló az event végén, hanem bizonyos számú rombolót sorsolnak ki, sokkal nagyobb bizonyos számú játékos között.

Oldalmegjelenítési idő: 0.413 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.