Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 10 hónapja #11767 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11768 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Ehhez kiegészítő, hogy X.Y.Z verziójú játék esetén Z változásával nagy esélyel, Y erős talán, fő (x) verzió válttásakor meg nagyon kicsi eséllyel lesznek ezek is visszanézhetők...

Több
8 éve 10 hónapja #11771 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Kérdés
Miért nem kapom meg a megnyert zászlókat?

Az előbb is nyertem összesen 30-at 10-10-10 leosztásban, és nem változott a zászlóim száma, pedig szándékosan megnéztem és felírtam, hogy melyik zászlóból mennyi van, és nem adott hozzájuk egyet sem.

Több
8 éve 10 hónapja #11772 Írta: bela455
bela455 válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok.Most kezdtem a jatekot, es lenne tobb kerdesem.
1.Hogy kell beallitani, hogy csatakozben mindig mutassa a hajok nevet? Mert csak ha az Alt-ot nyomom akkor mutatja.
2.Szerettnek egy cirkalo es egy csatahajo agat kihuzni. Egy kezdonek melyik nemzetett ajaljatok, melyik megbocsatobb?
3.Parancsnokom meg nincs, de olvasgattam roluk..... de nekem meg nagyon zavaros. Ugymukodik mint a WOT-ban vagy az AW-ban?
Magyon szepen koszonom mindenki valaszat.
Egy noobal tobb lesssssz.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 10 hónapja #11776 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Kérdés

bela455 írta: Sziasztok.Most kezdtem a jatekot, es lenne tobb kerdesem.
1.Hogy kell beallitani, hogy csatakozben mindig mutassa a hajok nevet? Mert csak ha az Alt-ot nyomom akkor mutatja.
2.Szerettnek egy cirkalo es egy csatahajo agat kihuzni. Egy kezdonek melyik nemzetett ajaljatok, melyik megbocsatobb?
3.Parancsnokom meg nincs, de olvasgattam roluk..... de nekem meg nagyon zavaros. Ugymukodik mint a WOT-ban vagy az AW-ban?

Szia!

1. Ha jól emlékszem, akkor ki kell pipálni a beállításoknál az alternatív modot.
2. Csatahajókról tudok véleményt mondani.
Japán: Az eleje nyögvenyelős kicsit, viszont Tier5-től (Kongo) elég hálás kis hajó, egészen T9-ig (Izumo). Jellemzői: nagy kaliber a fő löveg, mozgékonyak, lőtávolság nagy, de páncélzata gyengébb. Illetve nem annyira jó légvédelem. Kiemelkedő hajói: Kongo, Fuso, Amagi. Utóbbi az egyik kedvencem.
Amcsi: Itt ami leginkább kiemelkedik az a New Mexico (bár nem tudom milyen nerfet kapott, mert régen játszottam vele). A többi nem emelkedik ki, de nem is annyira rosszak. Jellemzői: Kicsi lőtáv, lassúak, kisebb kaliber a fő lövegnél, de nem rosszak az ágyúk. Jó légvédelem (valahol nagyon jó!) és jó páncélzat.
Az amcsi ág jobban tolerálja a hibákat, de nekem a japán élvezetesebb.
3. Itt olvashatsz a kapitányról

Sok sikert! :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bela455

Több
8 éve 10 hónapja #11777 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés

bela455 írta: Sziasztok.Most kezdtem a jatekot, es lenne tobb kerdesem.

Ha figyelmesen elolvasod, ott áll hogy 24 óránként lehet megszerezni azt a zászlót.
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.389 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.