- Köszönetek: 48
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
sandorati írta: Köszönöm skacok !!!
A jótanácsok után nem free xp-zek (amúgy közel 12ezer van Hermelinen) az elég lesz egy darabig...
Csak azt nem akartam, hogy a hajókon lévő B, vagy C testet, torpit, tűzvezetést meg kelljen vennem, hisz anélkül játszani elég tré....
De a 3-as cirkáló - tanács szerint - felizgatta a fantáziám, azt megnézem, fostalicskát pedig hanyagolom
Igazság szerint élvezni akarom a játékot, még ha bukta is, nem szenvedni egy-egy "stock" hajóval... és ha lehet akkor inkább a kaki hajókat kikerülném, minek szülje az ideget, ha nem kötelező
Úgyis csak hétvégente tudok játszani péntek-szombat délután-este, az úgy teljen el, hogy eredményes is vagyok, meg jó a játék egész hangulata egy fasza hajóval...
Jó csatákat Nektek ! És köszönöm még egyszer a tanácsokat!
ohh nekem meg a Independence a kedvenc CV-ém Egyszerű mint a faék és lehet lékelni miután a bombázásom tüzét megjavította az ellenledgeri írta: Nekem is mindenem tier 7-es, és eddig minden elit. Nálam az egyedüli freexp-s kinlódós hajó az USA CV tier 6-ból... annak több mint fele freexp-ből lett meg, hogy eladhassam.. tier 5 és az alatt tényleg " pár meccs alatt meg van minden", és legalább érezhető lesz a különbség, ha egy modul fejlődik...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.