Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 10 hónapja #11558 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Kérdés
Én nem áldoznék free Xp-t a Königsbergre, simán meg lehet szerezni, ha anélkül végiglépkedsz és az előző Tier-es hajókkal megoldod.

Persze ha nincs már slot-od, akkor áldozhatsz is erre, de én pl. nem tettem, mert Tier 4 és Tier 5 hajókra free Xp-t nem biztos, hogy célszerű áldozni, jobban jön az magasabb hajóosztályoknál.

Pl. én a North Carolina-hoz sem használtam free Xp-t, szépen Colorado-val összegyűjtöttem.

Free Xp-t alacsonyabb osztályban csak egy-egy fejlesztésre használtam fel, és ott sem a teljes Xp-t kellett abból megoldani. Így most azért elég szépen van free XP-m tartalékban.

Remélem, hogy segítettem.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11565 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Kérdés
Köszönöm skacok !!! ;)

A jótanácsok után nem free xp-zek (amúgy közel 12ezer van Hermelinen) az elég lesz egy darabig...
Csak azt nem akartam, hogy a hajókon lévő B, vagy C testet, torpit, tűzvezetést meg kelljen vennem, hisz anélkül játszani elég tré....
De a 3-as cirkáló - tanács szerint - felizgatta a fantáziám, azt megnézem, fostalicskát pedig hanyagolom :lol: :lol: :lol:
Igazság szerint élvezni akarom a játékot, még ha bukta is, nem szenvedni egy-egy "stock" hajóval... és ha lehet akkor inkább a kaki hajókat kikerülném, minek szülje az ideget, ha nem kötelező ;)
Úgyis csak hétvégente tudok játszani péntek-szombat délután-este, az úgy teljen el, hogy eredményes is vagyok, meg jó a játék egész hangulata egy fasza hajóval... ;)

Jó csatákat Nektek ! És köszönöm még egyszer a tanácsokat! :lol: :woohoo:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja sandorati által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
8 éve 10 hónapja #11567 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

sandorati írta: Köszönöm skacok !!! ;)

A jótanácsok után nem free xp-zek (amúgy közel 12ezer van Hermelinen) az elég lesz egy darabig...
Csak azt nem akartam, hogy a hajókon lévő B, vagy C testet, torpit, tűzvezetést meg kelljen vennem, hisz anélkül játszani elég tré....
De a 3-as cirkáló - tanács szerint - felizgatta a fantáziám, azt megnézem, fostalicskát pedig hanyagolom :lol: :lol: :lol:
Igazság szerint élvezni akarom a játékot, még ha bukta is, nem szenvedni egy-egy "stock" hajóval... és ha lehet akkor inkább a kaki hajókat kikerülném, minek szülje az ideget, ha nem kötelező ;)
Úgyis csak hétvégente tudok játszani péntek-szombat délután-este, az úgy teljen el, hogy eredményes is vagyok, meg jó a játék egész hangulata egy fasza hajóval... ;)

Jó csatákat Nektek ! És köszönöm még egyszer a tanácsokat! :lol: :woohoo:

Eddig minden hajómat elitre fejlesztettem, talán még a Kawachit is. Hamar megvannak 5-ös Tier-ig. Azon a kis szinten a papír német cirkálókkal még CoOp-ban is hamar lehet fejlödni. Ne használd el a free xp-t. Ráadásul ha nem fejlesztesz mindent hamarabb túl leszel rajtuk.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
8 éve 10 hónapja #11576 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Nekem is mindenem tier 7-es, és eddig minden elit. Nálam az egyedüli freexp-s kinlódós hajó az USA CV tier 6-ból... annak több mint fele freexp-ből lett meg, hogy eladhassam.. tier 5 és az alatt tényleg " pár meccs alatt meg van minden", és legalább érezhető lesz a különbség, ha egy modul fejlődik...

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11584 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés

ledgeri írta: Nekem is mindenem tier 7-es, és eddig minden elit. Nálam az egyedüli freexp-s kinlódós hajó az USA CV tier 6-ból... annak több mint fele freexp-ből lett meg, hogy eladhassam.. tier 5 és az alatt tényleg " pár meccs alatt meg van minden", és legalább érezhető lesz a különbség, ha egy modul fejlődik...

ohh nekem meg a Independence a kedvenc CV-ém :D Egyszerű mint a faék és lehet lékelni miután a bombázásom tüzét megjavította az ellen :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Benign_Wolf33 által.

Több
8 éve 10 hónapja #11607 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Csak mikor a japán ellen 3x4 repcsivel szétszedi az én 2x6-omat dogfightban az már fáj... (visszasírom a 4.x, és 3.x -es létet...)

Oldalmegjelenítési idő: 0.366 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.