Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 10 hónapja #11551 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

sandorati írta: Jó reggelt! ;)
Ismét "szakmai" tanács kéne...
Tegnap is előjött a fórumon a Königsberg vadállat, és meg is tudom venni, free xp, és sok-sok kredit is rendelkezésre áll... a kérdés csak a folyamat...
Hermelin ugye adott, és König-ig még 3 hajót kéne "átugrani"...
Folyamat hogy legyen ?

Vennem kell egy garázshelyet (sajna az nincs :angry: ), megveszem a tier2-est, ezáltal elit lesz a Hermelin, és jól átváltom róla a 12ezer xp-t, és folyamatosan megveszem, eladom a König-ig tartó hajókat? Mert akkor 5 perc alatt a kikötőmben lenne...
Más is így csinálja a "tömeges" átugrást? :)

ha láttál már cirkálót, akkor a Korlsberg vagy hogy hivjak a harmast, az nagyon durva lesz, ha nem, akkor ugord at nyugodtan :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11552 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés

Tegnap is előjött a fórumon a Königsberg vadállat, és meg is tudom venni, free xp, és sok-sok kredit is rendelkezésre áll... a kérdés csak a folyamat...
Folyamat hogy legyen ?

Vennem kell egy garázshelyet (sajna az nincs :angry: ), megveszem a tier2-est, ezáltal elit lesz a Hermelin, és jól átváltom róla a 12ezer xp-t, és folyamatosan megveszem, eladom a König-ig tartó hajókat? Mert akkor 5 perc alatt a kikötőmben lenne...

Nem kell megvenned a hajókat. Kifejleszted a kettest (ha már megtudnád venni a kettest, akkor a Hermelin elit és az XP is egyből váltható) utánna egyenes ágon (csak azt fejleszted ami kell a következőhöz, soha nem kell mindent kifejleszteni) kifejleszted a hármast, négyest, stb.. Kreditbe nem kerül egyik sem, csak majd a König :)

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11553 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés

zstorok75 írta:

Folyamat hogy legyen ?

Üdv neked sandorati!

Egyet kell, hogy értsek az előttem szólóval!

Én végig "szenvedtem" a hajókat, kivéve a fostalicska KARLSRUHE-t, azt kb 3-4 csata után free Xp-vel átugrottam, de megmondom őszintén, az a 3-4 is sok volt a "jóból"... :huh: :sick: :woohoo:

Akkor nem vagy elég kemény zstorok75. :)
Ha igazán kemény lettél volna a "Kralshruhe-t" is kijátszod! :P
Tény ami tény azzal nekem is szenvedés volt nem egy leányálom vele küldeni főleg, ha még teljesen alap mindenből akkor pláne nem... mondhatnám mazochizmus is volt kicsit játszani vele még kihúztam a következő hajóig vele. :ohmy:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11554 Írta: G4RWIN
G4RWIN válaszolt a következő témában: Kérdés

djbundy írta: pontozási rendszerről van valahol valami összefoglaló?

össze vissza kapom a pontokat.

van amikor pár találatos meccsre 4-5ezer pontot kapok,
most elintézem a fél ellenséget és ezer :)
nem értem

Részletes jelentésre nyomj fent. De annak is van külön kettő része lent tudod átváltani.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja G4RWIN által.

Több
8 éve 10 hónapja #11555 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Kérdés
Én Tier3-as hajóval játszottam párat, de addig könnyen megy. A 3-as meg tényleg jó, szépen lehet osztani vele. Igaz, nagy rutinom nincs cirkálók terén (már), mivel csak BB-vel játszom. De 4-ig nem kell free xp szerintem Atis! :) HAJRÁ! :)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #11556 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés

sandorati írta:

vcsaba1968 írta: Én nem javaslom mind a három átugrását csak a Karlsruhét ugord át.Én összesen 17 csatával léptem át a 2-es és3-as cirkálot.

a Karlsruhe-n kívül a többi hajóval érdemes játszani? Azok jók? :)

Az hogy jok az barokkos tulzás de nem árt ha szokod a német cirkálo ösztályt.Mindkettövel lehet alkotni de nekem szenvedés volt a japán cirkálok után :) ,

Oldalmegjelenítési idő: 0.390 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.