Én is beszálltam ebbe a "titkos Sánta" programba, és vettem 8 db ajándékcsomagot.
Mit mondjak? Kicsit csalódott vagyok!
Az egy dolog, hogy semmi érdemleges és említésre méltó dolog nem ütötte a markom, erre lehetett is számítani, de a kedves WG még arra sem volt képes, hogy egy rohadt üzenetben/e-mailben elmondja, hogy mik is voltak az "ajándékok".
Úgy kell találgatni. Azt látom, hogy kaptam valamennyi (kb 1300) aranyat, némi kreditet (kb 1 000 000), de a többi kiba…ul nem egyértelmű. Eddig sem használtam jelzőzászlókat, ezért azok csak gyűltek a raktárban. Valószínűleg kaptam egy rakatot abból is, de hogy mennyit, és melyikből, az már kideríthetetlen. Ezen kívül, hogy mi az, ami még "ajándék", azt nem tudni.
Jó lett volna, ha legalább, a kurta játékban fogad egy üzenet, hogy ni-ni te barom, itt járt a "Sánta" és megajándékozott téged egy lóval, amit részletekben fogsz megkapni. Kezdetnek mindjárt itt egy nagy lóf..sz! Reméljük örülsz!?
Esküszöm, a Vágó féle "Van benne valami" is jobban kitalált játék volt ilyen szempontból...
Köszi WG! Megint kitettetek magatokért!
U.i. Ja, de nem mérgelödök, mert úgy is, nemsokára jön egy patch, abban talán javítják ezt is. (vagy nem...)