Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 11 hónapja #10243 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Kérdés
Holnap hajnalban verzióváltás... :ohmy: :huh: :dry:

Kérdés, ami mindig ilyenkor "feltevődik";

JÓ LESZ EZ NEKÜNK ???

A sok-sok változás leírás alapján - mely elfedi ugye a játszhatatlanság irányába haladó valóságot :whistle: - szerint nem lesz rossz, sőt...
De hát majd ugyi a csaták adják a realitást, lesz-e uninstall, avagy élmény-hegyek között fogunk hajókázni :lol: :lol: :lol:

Sok sikert hozzá mindenkinek ! ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #10253 Írta: Capt_BuvarKund
Capt_BuvarKund válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok!

Mikulás csomagot kipróbálta valaki? :lol:

Több
8 éve 11 hónapja #10264 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Én igen. 1€ adott 250 aranyat, de PH fórumon ennyiért kapott valaki 100 aranyat és 5db type3-as festést (az ünnepi). + a zászló. Én még majd egyet benyomok szilveszter körül, hátha... (mondjuk nem értem hogy lesz kötelezően 1 euróból prémium hajó, de majd meglátjuk...)

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10265 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés
És a nagyobb csomagokért mit szokott visszadnia WG? Esetleg ritka prémium hajót?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Benign_Wolf33 által.

Több
8 éve 11 hónapja #10266 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Kérdés
Én is beszálltam ebbe a "titkos Sánta" programba, és vettem 8 db ajándékcsomagot.
Mit mondjak? Kicsit csalódott vagyok! :(

Az egy dolog, hogy semmi érdemleges és említésre méltó dolog nem ütötte a markom, erre lehetett is számítani, de a kedves WG még arra sem volt képes, hogy egy rohadt üzenetben/e-mailben elmondja, hogy mik is voltak az "ajándékok". :angry:

Úgy kell találgatni. Azt látom, hogy kaptam valamennyi (kb 1300) aranyat, némi kreditet (kb 1 000 000), de a többi kiba…ul nem egyértelmű. Eddig sem használtam jelzőzászlókat, ezért azok csak gyűltek a raktárban. Valószínűleg kaptam egy rakatot abból is, de hogy mennyit, és melyikből, az már kideríthetetlen. Ezen kívül, hogy mi az, ami még "ajándék", azt nem tudni.
Jó lett volna, ha legalább, a kurta játékban fogad egy üzenet, hogy ni-ni te barom, itt járt a "Sánta" és megajándékozott téged egy lóval, amit részletekben fogsz megkapni. Kezdetnek mindjárt itt egy nagy lóf..sz! Reméljük örülsz!? :dry: :blink:

Esküszöm, a Vágó féle "Van benne valami" is jobban kitalált játék volt ilyen szempontból...
Köszi WG! Megint kitettetek magatokért! :sick:

U.i. Ja, de nem mérgelödök, mert úgy is, nemsokára jön egy patch, abban talán javítják ezt is. (vagy nem...) :P ;)

Több
8 éve 11 hónapja #10267 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Kérdés
Kapitányok!

Kérdésem csak annyi lenne, (már írtam, hogy Myoko vásárlás előtt állok) hogy az Atago tanult kapitányát dobnám rá...
Mivel az Atago prém-hajó, veszteség nélkül rádobhatom a Myoko-ra? És ha kell akkor vissza az Atago-ra?

Ilyet még nem csináltam, és nem akarom elveszteni az Atago kapitányának sok-sok megtanult okosságait!

Előre is köszike !

Oldalmegjelenítési idő: 0.459 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.