Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #25894 Írta: bluef1sh
bluef1sh válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: Iowa már sokkal jobb. Van rá -11% szórás modul és jobb a lövedékek kezdősebessége is. Több citadellát lőttem az Iowával pár csatából, mint az NC-vel összesen.
De azért told a japán és német vonalat is, átlagban több ott a jó hajó. (japán vonalon én is csak a Fuso-nál tartok, nem is sietek, mert nagyon tetszik, bár a Kongót nem annyira csíptam)
De a Mex-et nehéz túlszárnyalni, meg is tartottam...

Nagato-ig van nekem meg,de azzal is szenvedtem.Nc-el örökké valóság lesz,amíg legyűröm.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25895 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Nagato annyira nem vészes Izumohoz képest, de Fusouhoz képest valóban rosszabb, kevesebb löveg, meg nem olyan pontosak az ágyúk :S Amagiért viszont megéri. t5, t6, t8 elég jók, t10-em sajna nincs japán ágról.Majdnem 200k xp kell még

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25901 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Kérdés
A Japán ág megkoronázása a Yamato lesz. Kárpótol és feledtet minden gondot az emberrel.

A játék legerősebb gépe lesz a tiéd brutál szervíz költséggel és közutálattal :)

Sajnos leszámítva azt hogy a hajó nagyon nagy ütőerőt képvisel, nehezen átlőhető páncéllal. A társaid hamar magadra hagynak és így mindenki célpontjába kerülsz.

Én mostanság csak akkor veszem elő ha sebzéses küldetés van mert 100k -tól tudsz vele indítani játékonként is.

Lövedék és töltés gyorsítóval 27 mp-ként tudod osztani a halált.

Illetve átlősz a térkép másik felére. Megint csak a korlátoltak utálnak amikor folyamatosan uggatak velem hogy miért nem mozgok. Talán mert nem is kell ha jól betudod lőni vele a térkép egy részét.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Nasgotrah által.

Több
8 éve 8 hónapja #25906 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés

bluef1sh írta: Hi

Tudna vki ajánlani olyan lövéspontosságú csatahajót,amelyik olyan mint a New Mexico? Már ha van olyan egyáltalán :dry:
North C, van jelenleg A test-el,de nagyon gyengének találom.Kérdés Iowa,Montana ezeknél mire számíthatók,van-e értelme kiszedni őket vagy helyette más vonalon kéne próbálkoznom?

Az Iowa jó lesz de a szórás csökkentés valóban kell. A használatát illetően pedig elsődleges az, hogy 18 19 km harcolsz vele.

Több
8 éve 8 hónapja #25909 Írta: bluef1sh
bluef1sh válaszolt a következő témában: Kérdés

Kzoli írta:

bluef1sh írta: Hi

Tudna vki ajánlani olyan lövéspontosságú csatahajót,amelyik olyan mint a New Mexico? Már ha van olyan egyáltalán :dry:
North C, van jelenleg A test-el,de nagyon gyengének találom.Kérdés Iowa,Montana ezeknél mire számíthatók,van-e értelme kiszedni őket vagy helyette más vonalon kéne próbálkoznom?

Az Iowa jó lesz de a szórás csökkentés valóban kell. A használatát illetően pedig elsődleges az, hogy 18 19 km harcolsz vele.

Kösz.Meglátjuk meddig bírom NC-el.

Több
8 éve 8 hónapja #25927 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Van valami info, hogy új medálokért mit kell tenni? Kaptam egy oroszlánosat, type 5 camot adott :whistle:

Oldalmegjelenítési idő: 0.349 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.