Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #25969 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: 15 lelött repcsiset megkaptam, meg a credit keresetet is (1 milla credit rewardnak mindig jó B) )

Haj ól láttam a "run admiral run" medált cv-vel lehet összeszedni, legalábbis cv-seket láttam ,hogy szereztek.

A hoshoval könnyedén teljesíthető

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25973 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Zuihom van, így kicsit nehezebb lesz, mert nem igen szeretek cv-zni, valahogy nem állok rá, de ha lehet COOPban is teljesíteni ezt, akkor már nem gond :silly:

Több
8 éve 8 hónapja #26065 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Feltettem a kérdést több csatában is, így magabiztosan számolhatok be nektek az eredményről, a kérdés így szólt:

Hány sör ideális a megfelelő célzáshoz?

A legtöbben a 3-4 sör mellett tették le a voksukat, persze átlagos alkoholtartalommal.

Magam is megerősíthetem, 2-3 sör körül az ember megfelelő célzóképességgel és bátorsággal is rendelkezik, efelett átmegy a dolog vakmerőségbe és a helyzet nem megfelelő felmérésébe.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Weis

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #26072 Írta: Weis
Weis válaszolt a következő témában: Kérdés
3 sör mindenhez megfelelő háttér. (Talán az autópályás szlalomhoz nem biztos :blush: )

Apropó: Több esetben is láttam,hogy a torpedók elmennek a hajók alatt. Süllyedés után ha érdekes a buli maradok nézelődni és hát egyre furcsább dolgokat látok. Hatsu simán belefordul a torpedókba, na mondom neked annyi. Erre simán átmegy a torpedó a hajó alatt. Máskor meg két torp-ot láttam elmenni a Bismark hátuljánál kb. a D torony vonalában. Lexington felé megy egy hármas szalvo, kettő elhúz előtte a harmadik betalál de se robbanás se sérülés. Ez most mi? Hibás lőszer effekt, v. hibás WG. effekt?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Weis által.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #26074 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem. A Hatsu ügyes volt, a torpedók felé fordult, s még azelőtt találkoztak hogy a torpedók élesedtek volna...
S a többinél is ez volt, tul közelről voltak a torpik elengedve, becsapódáskor még nem élesedtek ki.
El kell teljen egy biz. idő, kell egy biz távolság a csobbanásuk után h a gyujtó élesedjen, vagy h felvegyék a megfelelő haladási mélységet, tul közelről inditva elb.szódnak csak...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Weis

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26138 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Előző (ha együtt voltatok), vagy aszinkron a játékban (máshol van a játékos, mint ahol látod, vagy tényleg vagy olyan szerencsések voltak, mint én voltam :
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja ledgeri által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Weis

Oldalmegjelenítési idő: 0.426 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.