Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #25846 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Én csatahajó párti vagyok, kicsit több hibalehetőséget lehet velük megengedni, jelenleg Izumoval érzem úgy, hogy annyira ott nem, mert creditekbe kerül a dolog. Amcsiknál most megálltam credit hiány miatt, NC jönne a sorban, de ha olyan lesz, mint Colorado (néha oda céloz, ahova mm pontosan csapódna be egy tomahawk rakéta, máskor meg egy 2. vh bombázó pontosságával céloz a rendszer...)

Németeknél valahogy még nem éreztem rá, Kaisert 4-5 meccs után eladtam, azoktól az ágyúktól... Königgel valamennyivel többet mentem, csak a lőtáv.. (de amilyen pontos nem is olyan jó 16km-re).

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25851 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
az NC? sokkal rosszabb... :(
szerintem szarabb páncélzat, és az égben haladó lövedékek.
elvileg jó lövegek, de gyakorlatilag én alig találtam vele. néha lehetett vele azért jót menni, de a Colorado szerintem jobb volt a tierjében.
egyedül a légvédelme nagyon ütős, de mivel ezt a CV-k is tudják, kikerülik,.

Több
8 éve 8 hónapja #25852 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Ha a CV-k nem jönnek rám, az már egy jó pont B)
Armort láttam, mikor citadellázom, de más a felépítése, mint az elődjeié. Legalább gyorsabb, mint ők, így talán nem égetik annyira, remélem.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25882 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Mivel érdemes ezt a medált megszerezni? Csak ez hiányzik az összesből :blush:

Anyahajóval is érdemes próbálkozni ill. gunboattal. Minél nagyobb a tier annál könnyebb (mondjuk úgy se könnyű :))
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Benign_Wolf33 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 8 hónapja #25884 Írta: bluef1sh
bluef1sh válaszolt a következő témában: Kérdés
Hi

Tudna vki ajánlani olyan lövéspontosságú csatahajót,amelyik olyan mint a New Mexico? Már ha van olyan egyáltalán :dry:
North C, van jelenleg A test-el,de nagyon gyengének találom.Kérdés Iowa,Montana ezeknél mire számíthatók,van-e értelme kiszedni őket vagy helyette más vonalon kéne próbálkoznom?

Több
8 éve 8 hónapja #25890 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Iowa már sokkal jobb. Van rá -11% szórás modul és jobb a lövedékek kezdősebessége is. Több citadellát lőttem az Iowával pár csatából, mint az NC-vel összesen.
De azért told a japán és német vonalat is, átlagban több ott a jó hajó. (japán vonalon én is csak a Fuso-nál tartok, nem is sietek, mert nagyon tetszik, bár a Kongót nem annyira csíptam)
De a Mex-et nehéz túlszárnyalni, meg is tartottam...

Oldalmegjelenítési idő: 0.371 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.