ARPEGGIO küldetések

Több
8 éve 7 hónapja #19200 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Na meg egy milka hp sebzés és meg van 16 skilles kapitány. :woohoo:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #19206 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
sok sikert ahhoz, még messze a hónap vége :D

Nekem sincs túl sok tapasztalatom a 90-esek évekről, Neon Genesi Evangeliumot csak nyáron néztem meg, Yu-gi-oh asszem az 2000 utáni, de nem biztos :D (elvileg az utolsó széria fut belőle most)

WOtban GuP talán az ázsiai szervereken volt, vagy a konzolos woton volt valami (skinelt pz4)

Pedig berakhatnák az ágyúkat, mondjuk pve-be, 4 perces újratöltési idővel. A botok meg kicsit több hp-ja lehetne a hagyományos hajókénál, és kicsit többet is sebezhetnének (mert úgye Nagara-classt nem fognak berakni, vagy bármilyen más Arp hajót, ami nem volt a sorozatban és filmekben és nincs wowsban)

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #19261 Írta: Grievous
Ez a Hiei egy katasztrófa. Ugyanaz a skillek vannak a kapitányon, minta másik 2 arp Kongoun, de ez úgy missel, mint annak a rendje a másik kettőhöz képest.
WInrate-et nem nézem, mert 1-2 győztes meccset mentem eddig vele csak a 4-5 bukta mellett.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Grievous által.

Több
8 éve 7 hónapja #19265 Írta: Zoli105
Zoli105 válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

Grievous írta: Ez a Hiei egy katasztrófa. Ugyanaz a skillek vannak a kapitányon, minta másik 2 arp Kongoun, de ez úgy missel, mint annak a rendje a másik kettőhöz képest.
WInrate-et nem nézem, mert 1-2 győztes meccset mentem eddig vele csak a 4-5 bukta mellett.

Nekem semmi gond nem volt vele :D nem értem :( szakaszba volna kedved tolni ? :D

Több
8 éve 7 hónapja #19267 Írta: Grievous
Sajna nincs, kanceolle-t is kellene nyomnom, mert event lesz május 2-től és legalább egy hajót kéne fejlesztenem.

Ugyanaz az ágyú, de össze vissza lő, 40k sebzés összejött, de akkor se tudom lehozni egyedül a meccset, ez nem KV-1 t4-esek ellen wotban

Több
8 éve 7 hónapja #19271 Írta: Zoli105
Zoli105 válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

Grievous írta: sok sikert ahhoz, még messze a hónap vége :D

Nekem sincs túl sok tapasztalatom a 90-esek évekről, Neon Genesi Evangeliumot csak nyáron néztem meg, Yu-gi-oh asszem az 2000 utáni, de nem biztos :D (elvileg az utolsó széria fut belőle most)

WOtban GuP talán az ázsiai szervereken volt, vagy a konzolos woton volt valami (skinelt pz4)

Pedig berakhatnák az ágyúkat, mondjuk pve-be, 4 perces újratöltési idővel. A botok meg kicsit több hp-ja lehetne a hagyományos hajókénál, és kicsit többet is sebezhetnének (mert úgye Nagara-classt nem fognak berakni, vagy bármilyen más Arp hajót, ami nem volt a sorozatban és filmekben és nincs wowsban)

Tudom csak nincs nekem wot bliztem XD (most örülök a Turánomnak xD )
hát igen berakhatnák de szarnak rá az a baj :( nagyon remélem hogy a Yamatot Musasit és az I401-et is berakják ! :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.245 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.