ARPEGGIO küldetések

Több
8 éve 7 hónapja #19037 Írta: Zoli105
Zoli105 válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

Grievous írta: Harunának mióta van Haruna hangja? Elővettem és marhára meglepett. Nemhogy Kongou és Myoukou hangját átalakítanák. Hieinél ki mit tapasztalt?

Hali
Teszteltünk és tényleg Haruharu hangja van :D viszont a többieknél (Hiei Kongo Myoko) még Iona hangja van ! úgy látszik pacthenként javítanak rajtunk , látszik kemény meló ez ! :(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #19043 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
nCore-on is fent van, akinek van ilyen tagsága :)

Több
8 éve 7 hónapja #19044 Írta: Zoli105
Zoli105 válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

BigaC írta: nCore-on is fent van, akinek van ilyen tagsága :)

Ncore tagságom van és ottan beszélgettem egy nagyra becsült animés feltöltővel !
szavait idézem :

"Megnéztem, a Girls und Panzer mozifilm fordítása még nincs kész - legalábbis én nem találtam. A videó már megvan, amint kész, ki lesz egészítve a fent lévő torrent vele.

Az Ars Nova DC-hez és Cadenzához nemrég adott ki Yuri feliratot, így most szedem őket lefelé, és ha minden jól megy, ma vagy holnap felkerül a pakk.

A Kantai Collection mozifilm és a második évad is idén várható, de hogy mikor, nem tudni 2016.??.??. Ez lehet karácsony is. Egyelőre még nincs egyik sem."

Több
8 éve 7 hónapja #19046 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Yuri rakott fel feliratot a 2. filmhez? :ohmy:
ja nem, a 2. filmhez nincs, de angolra is kell várni...

GuP filmhez videót kell várni, de úgy rémlik ebben a hónapban jön. (nyaan nincs, pedig hamar kiszokott oda kerülni a dolgok). Kantai Collection filmre várni kell, bőven (de gondolom a CGI és animáció használata a csatákban megint ott lesz, desu....)

Meglett nehezen

Felavatása...

Tipikus, Myogit misselem, vagy beleverek egy ezrest, mert gyorsabb, mint hittem, mikor a végén meg meglőném a zuihot 1k hp-ról kiver a myougi
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 7 hónapja #19057 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

Zoli105 írta:
Az Ars Nova DC-hez és Cadenzához nemrég adott ki Yuri feliratot, így most szedem őket lefelé, és ha minden jól megy, ma vagy holnap felkerül a pakk.
A Kantai Collection mozifilm és a második évad is idén várható, de hogy mikor, nem tudni 2016.??.??. Ez lehet karácsony is. Egyelőre még nincs egyik sem."

én az Ars Novát húztam le kíváncsiságból mi ez az egész és nem is vagyok nagy anime fan, de egész pofás volt. nem néztem végig az összes részt, de jó pár egész kellemes volt, főleg amiben több tengeri csata volt :)

Több
8 éve 7 hónapja #19078 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Lehet, hogy nekem is el kéne kezdeni nézegetni a dolgokat, hogy a szereplők személyisége alapján állítsam össze a skilleket a hajókra :) (kongo class) mert most van 3 (spec-)egyforma hajó, ami el nagy variációs lehetőség...

Oldalmegjelenítési idő: 0.268 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.