Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 5 hónapja #22652 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Ha lenne Nagatom, azzal mennék, de nincs, Colorado meg túl lassú, szerintem.
Nekem a sima helyet Mogami van, de az t8 ugye.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #22653 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Csoda történt, szinte felfoghatatlan de másfél hét játék után elértem a 10. rangot :cheer: de a csoda nem is ez hanem ami ezután történt....
A Nagatom überfenomálisan megjavult ! el se merem hinni de a fene se érti ezt, vagy mégis... ?
Annyira rosszul ment a játék hogy inkább az utóbbi időben a Mahant vettem elő, Nagatoval jó ha 20-30k sebzést össze lőttem, ha addigra nem lőttek szét...
Volt olyan csatám ahol írd és mond 15 perc alatt 1 ! azaz egy találatom volt ! (és az is egy 1290es találat...)10km-ről egy csatahajót körbelőttem, cirkálókon meg már nem is csodálkoztam...
Most meg végre van rajta páncél, ágyúi olyan pontosak mint régen....

Csoda ? nem, a WG meg elmehet a búsba szépen fogalmazva.
Mellékletek:

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #22654 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Az elmult 7 napban rankedben 63 százalékos a győzelmi arányom B) :lol: , tegnapelőtt meg lementem 18ról 12re. Egy nap alatt...

A másik h a mahannal meg farraguttal gyengén teljesitettem, nem is értem miért, csak 35 százalék, viszont Yorkkal, Nurnberggel 66 és 75 százalékos a winrátám. Ergo ezekkel kell menni :lol: A Kolorádó is jol teljesit, 60.000 átlag dmg, 75 sz. ráta.

Szóval az amcsi csatahajó bőven elegendő sebességű a rankedbe. B) Már csak azért is, mert fele annyi az egység, nem kell az egész pályán rohangászni, s mindkét csapat általában egy csomóban van, a legrövidebb uton egymásnak mennek, igy nem maradsz le. Nyugodtan használhatod...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja leopardusz által.

Több
8 éve 5 hónapja #22659 Írta: Grievous
Elővettem rankinghoz Arp myoukout, de 2 bukta rögtön. Komolyan, egyszer lövik meg a hátulját, máris oda a kormánylapát, oldalát nem lehet mutatni, de a toronyforgás meg rettenetes (sima myoukou se jobb, tudom)

3. meccsre elővettem Coloradot, de 3-4 CA szétszedet, emg szögelve kaptam be egy coloradotól 2 citadellát....
legalább 15-ről nem eshetek visszább
mindjárt beviszem Fusout, pontos gun, és BB....

Több
8 éve 5 hónapja #22660 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Myoko miatt aggódtam, de egész szép WR-t produkál nekem ranked-ben.
Sajnos a lőtáv miatt muszáj közelebb menni vele, de amíg lehet szögben haladni, kevés sebzést bekapni.
Igen, lassan forog és a tűzgyorsaság sem az igazi, viszont nagyot tud marni.
A 10km-es torpedóval is sikerült sebeznem.
Kicsit inkább mini csatahajóként kell vele játszani, jó előre megtervezni merre hogyan, mert sajnos tényleg rosszabbul-lassan reagál a hirtelen eseményekre :)
Mini Fuso :) Ugyanúgy 5 lövegtorony, tehát szorult helyzetben akár több célpontot is lehet boldogítani. Sortüzet csak nagyon közelre lövök vele, vagy lassú BB-t gyújtani.

Több
8 éve 5 hónapja #22662 Írta: Grievous
Jó ideje megvan, valamikor tudok vele rendesen menni, máskor meg csoda, ha megvan 6k sebzés

Mára hagyom a rankingot, 15, 0 csillag
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.290 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.