Rangsorolt csaták / Ranked Battles

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #22578 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
Vért izzadharok én

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #22589 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés

két napja egy centit nem mozdultam elöre
Mellékletek:

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #22601 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés
én befejeztem a rankedet, egyszerűen látszik, hogy manipulált a játék, rohadjon meg a wg, ennyi....
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja GaiusHun által.

Több
8 éve 5 hónapja #22604 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Én már rég abba hagytam, nem manipulálják csak az látszik, hogy ha erős vagy jól mész, akkor berak gyengébb játékosokhoz és akkor meg nagy valószínűséggel buksz. Rengeteg olyan csatám volt ahol berakott a csapatba 4 rombolót akik egy perc meghaltak. Összegezve nincs semmi előnye, és nagyon sok olyan játékos tolja aki fogalma sincs arról mit kell csinálni. Nekem at rakta be a kaput mikor az egyik csatában az A B C szektorból okosan ügyesen kiválasztották, hogy a B szektort kell elsőnek elfoglalni, természetesen két oldalról halomra lőttek mindenkit az egész nem tartott 10 percet, azóta nem játszom.

Több
8 éve 5 hónapja #22605 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
azért tegyük hozzá, mindenkinek megvannak a saját korlátai.
én már elégedett vagyok a 14-el is, talán 10-es szintig elevickélek, de az se baj, ha nem.
nem azért játszok, hogy vért izzadjak :)

top ligában már nem csak jól kell játszani a hajóval, hanem egy jó tervet villámgyorsan kigondolni, a többséget meggyőzni/rámutatni a rossz tervre, vagy más jó tervét időben észrevenni, melléállni.

belőlem nem csak azért nem lesz top ligás, mert lőni se tudok annyira, hanem vezetői vénám sincs hozzá :) max addig jutottam el, hogy megpróbálom kiszúrni a jó játékost és támogatni, azzal nekem is nagyobb esélyem lesz.

nem tagadom, hogy az egészhez malac/RNG is kell, de bizonyos rank felett azért már nem a legszerencsésebbek, hanem a legjobbak játszanak :)

Több
8 éve 5 hónapja #22607 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Biga a legjobbak? 12- ben olyan szinten nyomorult tudatlan barmok vannak, hogy azt le írni sem igazán lehet. Szó nincsen ebben a játékban arról, hogy vannak olyan részei ahol csak jó játékosok játszanak!

Oldalmegjelenítési idő: 0.306 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.