Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 5 hónapja #22608 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés
a rankedet úgy írnám le, hogy a gép összerak egy rakás birkát, akik bégetve mennek a vágóhídra, s rövid időn belül mint meghalnak, a másik oldal, valamennyire összetart, nincs más dolguk, mint halomra lőni a birkákat.

sajnos a leosztás mindent eldönt, hiába halsz meg utolsónak, a csata a kezdéskor már eldőlt....
ugyan úgy, ahogyan egy hatshurauban ülve hamarabb vett észre az ellen cirkáló, mint én őt, oké, erre magyarázat?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #22609 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
az első liga 10-től van :)
de amúgy pont most én is mentem egy buktát, pont most kellett volna a B törzs +4K HP-je :angry:
persze rankedbe ne menjen az ember még nem teljesen felszerelt hajóval...

amúgy, kérdés.

ritkán ranked-ben is kettéosztja a csapatot. (pl. 1 főerő, 1 kisebb csapat)
ilyenkor mi a helyes taktika? menjen a közelebbi cap-ponthoz a kisebbik csapat (most épp két CA és 1 DD) kockáztasson, vagy egyesüljön a főerőkkel?
mivel nem volt egyetértés, buktuk is a csatát.
(akármilyen rossz is az MM, annál csak egy rosszabb van, amikor az elején összeveszik a csapat, hogy mit merre)

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #22614 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
10-től azért látványosan javul a helyzet. Vannak azért trollok,de sokkal több jó csatát lehet menni:) kitartás:)

Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja sgt_dog által.

Több
8 éve 5 hónapja #22615 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Vannak pályák ahol, ha arra játszik a csapat hogy egyesüljön tuti bukta, mert az piszok nagy idő, és így a csapat egy része kimarad a kezdeti harcból mire megjön pl egy colo addigra a csapatból ketten biztosan elmerültek!

Több
8 éve 5 hónapja #22618 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

Kzoli írta: Vannak pályák ahol, ha arra játszik a csapat hogy egyesüljön tuti bukta, mert az piszok nagy idő, és így a csapat egy része kimarad a kezdeti harcból mire megjön pl egy colo addigra a csapatból ketten biztosan elmerültek!

jah helyzetfüggő, de itt két gyors CA/DD volt/voltunk, szóval odaértünk hamar, de most mégis a külön utat javaslónak volt igaza, csak két romboló volt velünk szemben, szépen be is foglaltak két pontot, hiába egyesültünk. de ha velünk szemben vannak mégis a főerők, akkor meg benne van a pakliban, hogy elbukjuk ezt a kis erőt, ha nem sikerül lelépni/valaki túl bátor.
de hozzátartozik a történethez, hogy a Myoko már eleve eldöntötte, hogy egyesül, szóval egyedül maradtam volna egy DD-vel, de lehet, hogy jobban jártunk volna. de amúgy mindegy, mert sajnos az egyik saját BB-k is gyenge volt/kimaradt a harcból, a másik oldal itt is jobban teljesített.

(azt meg már csak pironkodva vallom be, hogy még nem szoktam hozzá a Shchors szar manőverezéséhez és nincs meg a B, szóval szépen beragadtam pont annyi időre, míg egy Haguro levitte a fél HP-met, de akár csobbanthatott is volna, ha ügyesebb)

szóval ez a csata is azt bizonyítja, hogy azért MM alapján még nem volt eldöntött a csata, mi többet hibáztunk, nem volt jó terv.

Több
8 éve 5 hónapja #22619 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
A rombolók nem mindig(sőt...) azért halnak el a csata első percében,mert bénák,persze olan is előfordul..:)

Oldalmegjelenítési idő: 0.296 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.