Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 5 hónapja #22091 Írta: kepernyos
kepernyos válaszolt a következő témában: Kérdés
A szokásos felállásra készültem, így most nekem sincs VII-es hajóm. (bár ha tudtam volna, sem jelentett volna sokat, mivel eddig csak a Pensacolám volt VII-es, amivel semmi szín alatt nem mennék rankedbe...)

Van egy Fuso-m, ami kiváló hajó, de nem tudom, meddig fogja húzni a VII-es mezőnyben.

A másik opcióm az Ognevoi, ami a megnövelt lőtávval igen jó túlélő, ám a tűzereje kevés. Attól tartok, hogyha az ellenség egyszerűen figyelmen kívül hagyja, akkor túl sok mindent nem fog tudni tenni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #22098 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
én nagyon keveset játszottam ranked-ben, de arra emlékszem, hogy jobban élveztem és valószínű azon a szinten kevés jó játékos volt, ahol játszottam, de elég keveset vesztettem. persze azóta sok idő telt el, a 7-8-as biztos keményebb lesz.

szerintem egyébként mindenki azt a hajót vigye, amivel jól tud játszani, ne az legyen elsődleges, hogy ki mit ajánl. általánosságban azért az igaz, hogy mivel a ranked pörgősebb, gyorsabb lefolyású a kisebb csapatok miatt, agilis, gyors és esetleg kicsit OP hajót érdemes vinni. de ha valakinek van egy jó statisztikájú hajója, amivel már bizonyított, akkor szerintem azt válassza - amúgy meg minek aggódni, hajókat lehet váltogatni, pár csata után úgyis kiderül..
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #22146 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Újratöltve az egész, Fiúk:
V-VI a ranked.

Fuso, Bugyonnij és Tsaik: lehet felfűteni a kazánokat! :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Szete58 által.

Több
8 éve 5 hónapja #22150 Írta: BigaC
akkor negyedszerre is vegyem újra a Cleveland-et? :D
az még menne is, mert az Indianapolisban a Cleveland kapitánya tanyázik...

na akkor át kell gondolni újra, de azért van miből választani... New Mexico, Aoba, Bugyonnij, Kamikaze, és a rakás színes-szagos Kongó... :)

Több
8 éve 5 hónapja #22151 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Kongókból max. a Hiei, ha maxos a kapitánylyány... inkább a Fuso - esküsznek rá itt többen is! :)

Több
8 éve 5 hónapja #22153 Írta: BigaC

Szete58 írta: Kongókból max. a Hiei, ha maxos a kapitánylyány... inkább a Fuso - esküsznek rá itt többen is! :)

japán BB ághoz már nem volt energiám/időm, csak ARP hajó van...
és sajnos a Hiei-ről is lecsúsztam egy kicsivel, és a Kongo amúgy sem a szívem csücske.
szóval marad a Mex, vele azért jó haverok vagyunk :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.344 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.