Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 5 hónapja #21974 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: nem tudom mit csináljak, mert eladtam a Colorado-t és a szuper kapitányát az NC-be képeztem át.
a Ranked miatt visszavenném, csak nem tudom, hogy varázsoljak rá jó kapitányt hirtelen...
átrakhatnám a Mex kapitányát, az is jó, de az sok idő vagy dublon... igaz, már van egy Indianapolis, amivel gyorsabban átképezhetem.

Ne aggódj a Colt én is eladtam most fogom vissza venni, de a shchors is vissza kelle vegyem most ezen ügyködök meglesz az nálad is ráadásul neked cirkáló nem is kell hiszen most vettél egyet.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #21991 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
A Yorkról mi a véleményetek ranked szemszögéből?

akkor egyelőre nem lesz 8as megvéve, uh van a Hatsuharu, Myoko, a Colo, a York.

Több
8 éve 5 hónapja #22001 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
1, Shchors
2, Myoko
3, Yorck
4,Pensacola
Ez csak az én véleményemet tükrözi ;)
1. ill 4. tuti viszont a 2.-3. kapcsán már lehet véleménykülönbség, bár eltérő játékot is kívánnak.
Amúgy pedig teljesen mindegy, ha retardáltak közzé kerülsz akkor már lényegtelen a hajó. :cheer: (max igyekszel jól sebezni hogy legalább kreditet farmolj)

Több
8 éve 5 hónapja #22003 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Kérdés
Orosz cirkáló.

Beállni szembe azzal ami jön, hátramenetbe kapcsolni, tüzet okádni végtelen HE lőszer spammeléssel.

Több
8 éve 5 hónapja #22019 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Ez jó gondolat, egészen addig amíg belenem futsz egy jól lövő nehéz cirkálóba vagy BB egy sorozat és merülsz is. Én sokat megyek velük lövök velük sokszor 100eDmg felett, és a taktika az, hogy forog forog és forog és közben ami csöveken kifér. De ha emelkedik az ellenfelek mennyisége tipli van, mert ha valaki oldalról elkap akkor megint csak vége van.

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #22020 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Kérdés
Tény hogy csökkenti a találat esélyét, és növeli az AP lepattanás valószínűségét ha szembe / háttal vagyunk az ellenfélnek, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy egy pontosabb AP salvo simán beüti a citadellát. Ha van lehetőség a hajó táncoltatására, akkor inkább forogni érdemes. Próbáltam én is a hátrálást (és volt hogy bejött), de pl. Cleveland-nek egy csatahajó simán ad ilyenkor citadella találatot (holott pont a Cleveland citadelláját elég nehéz elkapni)

Hosszú távon több HP-t őrzünk meg, ha a lő - fordul mozdulatsort ismételgetjük. Persze ez se csodaszer, egy kósza lövedék simán beeshet így is.

Ha meg több ellenfél jelenik meg, akkor érdemes felkötni a nyúlcipőt. Szar érzés 3-4-5 ellenfél figyelmének a középpontjában lenni. De legalább nem szokott sokáig tartani :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.270 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.