- Köszönetek: 2295
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kzoli írta: Ez jó gondolat, egészen addig amíg belenem futsz egy jól lövő nehéz cirkálóba vagy BB egy sorozat és merülsz is. Én sokat megyek velük lövök velük sokszor 100eDmg felett, és a taktika az, hogy forog forog és forog és közben ami csöveken kifér. De ha emelkedik az ellenfelek mennyisége tipli van, mert ha valaki oldalról elkap akkor megint csak vége van.
Neutra írta:
Kzoli írta: Ez jó gondolat, egészen addig amíg belenem futsz egy jól lövő nehéz cirkálóba vagy BB egy sorozat és merülsz is. Én sokat megyek velük lövök velük sokszor 100eDmg felett, és a taktika az, hogy forog forog és forog és közben ami csöveken kifér. De ha emelkedik az ellenfelek mennyisége tipli van, mert ha valaki oldalról elkap akkor megint csak vége van.
Igaz hogy sok függ attól melyik tierben van a hajó.
vonKurz írta:
Neutra írta:
Igaz hogy sok függ attól melyik tierben van a hajó.
felesleges ragozni, nem ugyanarról beszéltek
alapvetően alacsonyabb tierben cirkálóval nem tolat az ember, mert nem jár jól...
akik folyamatosan tolatnak, az a DesMoines, meglepően gyorsan tud fordulni/nemtom mennyivel tolat, de tény hogy gyorsan, és talán lóerő is van benne, hogy csereberélje az előre hátra menetet, meg páncél ahhoz, hogy kibírja szemből az AP-t, meg a Moskva.
Zao+9kilencesek előre megy az osszes, nagyrészt a Hindenburg is...
de 9-10 tierben a csatahajók is tolatnak, egyszerűen azért, mert túl sok időbe telik nekik megfordulni, jóval kevesebb hp-t veszt szemből...
namost Neutra "cirkálója" -t belekeverni nem nagyon érdemes tier5-8 cirkálók taktikai megbeszélésébe, mert ez a "cirkáló" olyan messze lő mint egy Amagi, annyi hp-ja van mint egy Amaginak, csak a spot értéke nem olyan, mert az annyi mint a Yamatoé, ami azt is jelenti ugye, hogy rosszabb mint a Montana/Iowa párosé. sokkal
én a Pensacolát feljebb raknám mint a Yorck-ot, bár a lőtávja rosszabb, de pontosan és gyorsan küldi az AP-ket, a Yorck viszont nagyon magas röppályán, így az inkább csak 8-10km alatt használható szerintem. viszont a Yorck elég jól gyújt1, Shchors
2, Myoko
3, Yorck
4,Pensacola
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.