Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #22022 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Kinek melyik taktika jön be: lehet fát vágni fejszével is, fűrésszel is, a bicska hanyagolható azért - bár ha svájci, megfontolandó -, ebben egyetérthetünk. A szembefordulás, -állás mellett nemcsak a kisebb találati felület szól, hanem az is, hogy ilyenkor az ellen nagyon nehezen, olykor sehogy sem tud tájékozódni a füst alapján, hogy közeledsz-távolodsz, gyorsítasz, lassítasz-e. Reggel egy Scsorsz gyújtogatott ily módon, végig közeledve, váltogatva a sebességét, ám amikor megindultam felé a Tirpitzcel, hátramenet helyett gyorsított és menekülőre fogva fordult... hibázott.
Ha többen lőnek, ott pucolni kell - hacsak nem akarunk elit öngyilkos alakulatként mindent egy lapra feltéve Hurraaaaaaaaaaaaaaaa! kiáltással az ajkunkon egy végső rohamra indulni, remélve, hogy merülésünk előtt a torpedókat még kivethetjük -, de ilyet csak akkor tegyünk, ha már úgyis minden mindegy, az ellen annyira vezet, mindjár lejár az idő, ilyenek.
A sebességünk megvan az elpucoláshoz, ha lehet, inkább éljünk vele, lehet, máshol még tudunk valamit hozzátenni a csapatmunkához. Lényeg ami a lényeg, orosz cirkálóval, bár akármelyik cirkálóval az oldalunkat mutatni egy BB-nek öngyilkosság. Persze, ha másfele néz, megkockáztathatjuk, de ha vannak mellette, inkább ne tegyük.
Nekem eleddig az előre-hátra menet és tűzgyújtás ezerrel jött be az V-VI-VII-es orosz cirkálókkal, AP-t csak cirkálóra, de csak akkor, ha tiszta célpontként az oldalát mutatja. Kifordulni viszont még olyankor sem szoktam, mi lesz, ha esetleg visszalő?
Summa: rankedra az egyik favoritom a Scsorsz.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Szete58 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #22024 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Kérdés

Kzoli írta: Ez jó gondolat, egészen addig amíg belenem futsz egy jól lövő nehéz cirkálóba vagy BB egy sorozat és merülsz is. Én sokat megyek velük lövök velük sokszor 100eDmg felett, és a taktika az, hogy forog forog és forog és közben ami csöveken kifér. De ha emelkedik az ellenfelek mennyisége tipli van, mert ha valaki oldalról elkap akkor megint csak vége van.

Igaz hogy sok függ attól melyik tierben van a hajó.
Sajna a 7-es cirkálót valóban lehet citadellázni szemből csatahajóval.
A forgás akkor jó szerintem ha közben menekülőre fogja az ember és olyan a hajó hogy hátrafelé sem veszít jelentősen a tűzerejéből.
Én most főleg a Moskvával játszom, ott ugye sajna 1 torony van hátul, ezért jobb a szembenézés-hátrálás kombó mert nem szeretek 1 toronyból lőni :P

Több
8 éve 5 hónapja #22025 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Német V-VI. cirkálókkal, háttal beállva lehet az ősmagyar üss és fuss taktikát alkalmazni - mindaddig, amíg nem tolnak a hajó elé egy szigetet... Scsorsszal is megpróbálom majd, annak van hátul is álgyúja elég. :)

Több
8 éve 5 hónapja #22028 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Neutra írta:

Kzoli írta: Ez jó gondolat, egészen addig amíg belenem futsz egy jól lövő nehéz cirkálóba vagy BB egy sorozat és merülsz is. Én sokat megyek velük lövök velük sokszor 100eDmg felett, és a taktika az, hogy forog forog és forog és közben ami csöveken kifér. De ha emelkedik az ellenfelek mennyisége tipli van, mert ha valaki oldalról elkap akkor megint csak vége van.

felesleges ragozni, nem ugyanarról beszéltek :)

alapvetően alacsonyabb tierben cirkálóval nem tolat az ember, mert nem jár jól...

akik folyamatosan tolatnak, az a DesMoines, meglepően gyorsan tud fordulni/nemtom mennyivel tolat, de tény hogy gyorsan, és talán lóerő is van benne, hogy csereberélje az előre hátra menetet, meg páncél ahhoz, hogy kibírja szemből az AP-t, meg a Moskva.
Zao+9kilencesek előre megy az osszes, nagyrészt a Hindenburg is...

de 9-10 tierben a csatahajók is tolatnak, egyszerűen azért, mert túl sok időbe telik nekik megfordulni, jóval kevesebb hp-t veszt szemből...

namost Neutra "cirkálója" -t belekeverni nem nagyon érdemes tier5-8 cirkálók taktikai megbeszélésébe, mert ez a "cirkáló" olyan messze lő mint egy Amagi, annyi hp-ja van mint egy Amaginak, csak a spot értéke nem olyan, mert az annyi mint a Yamatoé, ami azt is jelenti ugye, hogy rosszabb mint a Montana/Iowa párosé. sokkal :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Neutra

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #22029 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta:

Neutra írta:

felesleges ragozni, nem ugyanarról beszéltek :)

alapvetően alacsonyabb tierben cirkálóval nem tolat az ember, mert nem jár jól...

akik folyamatosan tolatnak, az a DesMoines, meglepően gyorsan tud fordulni/nemtom mennyivel tolat, de tény hogy gyorsan, és talán lóerő is van benne, hogy csereberélje az előre hátra menetet, meg páncél ahhoz, hogy kibírja szemből az AP-t, meg a Moskva.
Zao+9kilencesek előre megy az osszes, nagyrészt a Hindenburg is...

de 9-10 tierben a csatahajók is tolatnak, egyszerűen azért, mert túl sok időbe telik nekik megfordulni, jóval kevesebb hp-t veszt szemből...

namost Neutra "cirkálója" -t belekeverni nem nagyon érdemes tier5-8 cirkálók taktikai megbeszélésébe, mert ez a "cirkáló" olyan messze lő mint egy Amagi, annyi hp-ja van mint egy Amaginak, csak a spot értéke nem olyan, mert az annyi mint a Yamatoé, ami azt is jelenti ugye, hogy rosszabb mint a Montana/Iowa párosé. sokkal :)

Ott a pont!
A spotot illetően concealment up és kapitányi skillel már elviselhető, de ez off-topic úgyhogy sorry :P
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Neutra által.

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #22034 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

1, Shchors
2, Myoko
3, Yorck
4,Pensacola

én a Pensacolát feljebb raknám mint a Yorck-ot, bár a lőtávja rosszabb, de pontosan és gyorsan küldi az AP-ket, a Yorck viszont nagyon magas röppályán, így az inkább csak 8-10km alatt használható szerintem. viszont a Yorck elég jól gyújt :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja BigaC által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.330 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.